Atunci când vei întâlni bărbatul potrivit, în viața ta nu se vor mai întâmpla aceste 6 lucruri

Atunci când vei întâlni bărbatul potrivit, în viața ta nu se vor mai întâmpla aceste 6 lucruri:

1. Lucrurile nespuse

Bărbatul potrivit îți va spune clar ce simte pentru tine. Nu te va face să ghicești ce este în mintea lui. Îți va spune că ești importantă pentru el, că îi place să fie alături de tine, că vrea să te vadă din nou. De îndată ce vei întâlni omul potrivit, nu te vei mai întreba cum se simte. Inima lui va fi deschisă întotdeauna pentru tine.

2. Conversațiile unilaterale

Nu vei mai fi nevoită să vorbești doar tu. El îți va scrie primul. Îți va pune întrebări, va găsi subiecte de discuție. Îți va scrie dimineața și înainte de culcare. Cu el nu vei simți că doar tu ai nevoie, pentru că și el va dori să te cunoască. Bărbatul potrivit va depune la fel de mult efort ca și tine.

3. Comparațiile și concurența.

Bărbatul potrivit nu te va compara niciodată cu alte femei. Cu el nu vei simți că trebuie să lupți pentru atenția lui. Nu va flirta cu altele în fața ta. Nu va depăși limitele și nu te va face să crezi că te poate părăsi. Bărbatul potrivit va avea ochi doar pentru tine. El va fi loial.

4. Cererile de atenție.

Bărbatul potrivit îți va răspunde, va planifica întâlnirile, va începe conversațiile, îți va face complimente. Cu el, nu vei fi nevoită să cerșești atenție, te vei simți deja deosebită pentru că te apreciază și te vrea. Nu te vei îndoi că este fericit cu tine.

5. Dispariția fără explicații

Bărbatul potrivit nu va dispărea brusc, fără să ia legătura cu tine. El va fi alături de tine întotdeauna, la distanța unui apel sau a unui mesaj. Și nu contează dacă treci prin momente dificile, că vrei să te plângi sau să sărbătorești ceva – va fi alături de tine oricând.

6. Incomoditatea

Cu bărbatul potrivit te vei simți confortabil. Vei simți că poți fi tu însăți. Nu vei fi nevoită să te prefaci sau să-ți ascunzi părțile negative, pentru a nu-l speria. Poți fi reală, oricât de ciudată ai fi.