Dacă face aceste 8 lucruri, nu este interesat să aibă o relație serioasă cu tine.

Probabil fiecare femeie a întâlnit un astfel de tip. Când îți place cu adevărat de el, când depui efort ca relația să funcționeze, însă nu ești sigură 100% că sentimentele sunt reciproce. Te îndoiești dacă te place.

De fapt, ceea ce ți se pare – nu ți se pare. Pentru că instinctiv întotdeauna știm când cineva este interesat de noi sau nu. Poți inventa scuze și te poți auto-convinge că simte cel puțin simpatie, însă intuiția întotdeauna îți spune adevărul.

Este important să distingi tipul care vrea o relație serioasă de cel care se joacă. Există 8 lucruri pe care le face doar jucătorul. De aceea, nu-ți face iluzii, se va juca și te va părăsi.

1. Îți scrie doar cu scopul de a te atrage în pat.

Dacă principala formă de comunicare este mesajul de la miezul nopții: „Ne întâlnim?”, știi ce vrea în acest caz. Poate chiar a reușit să facă o plimbare cu o altă fată care l-a refuzat și acum caută o modalitate rapidă de a scăpa de stres. Deci, înainte de a-i răspunde, gândește-te la asta.

2. Nu-i cunoști prietenii. 

Dacă nu-i cunoști prietenii, înseamnă că nu planifică să te prezinte și nici să le spună despre tine ( lucru pe care, de obicei, îl fac oamenii când le place cineva). Nici măcar nu este jenant, este umilitor. Nu tolera asta.

3. Nu te-a servit niciodată cu nimic

Desigur, nu ar trebui să te culci cu bărbatul doar pentru că te-a invitat la restaurat și te-a hrănit. Dar, pe de altă parte, nu dormi nici cu cel care nu te-a invitat nicăieri sau a refuzat să plătească pentru tine.

4. Doar tu vii cu inițiativa să vă întâlniți

Dacă este interesat de tine, el va fi cel care inițiază întâlnirile și găsește timp pentru tine.  Așadar, nu-i mai scrie, nu-l suna și vezi ce se întâmplă. Nu alerga după el. Să fie el inițiatorul. Dacă te place, va acționa.

5. Nu depune efort să arate bine pentru tine.

Când vă întâlniți, cum arată? Este bărbierit? Are hainele îngrijite? Folosește parfumul? Desigur, mulți bărbați sunt neglijenți, dar atunci când le place o femeie, ei încearcă să arate bine pentru ea.

6. Nu te simți calm în relație.

Nu există fum fără foc. Dacă simți că ceva nu este în regulă, nu este întâmplător. Dacă bărbatul nu face nimic pentru a te simți confortabil și calm în relație, atunci nu ești o prioritate pentru el.

7. Simți că nu-i pasă de tine.

Vorbește doar despre sine. Nu te întreabă niciodată cum ți-a trecut ziua. Nu ascultă când vorbești. Nu-și amintește detaliile pe care i le-ai spus despre tine. Acest bărbat doar ia și nu oferă nimic în schimb.

8. Simți că ți se reduce stima de sine. 

Când întâlnești pe cineva căruia nu-i pasă de tine, suferă respectul tău de sine. Începi să crezi că nu ești demnă de el. Dar adevărul este că lui nu-i pasă de tine. Se joacă, iar tu ai nevoie de cineva care să-ți aprecieze frumusețea: nu numai exterioară, ci și interioară.