15 semne subtile care îți spun clar că bărbatul este îndrăgostit de tine

Atunci când te sărută, te îmbrățișează sau te privește – de cele mai multe ori încearcă să-ți spună că te iubește. Se crede că bărbații sunt creaturi directe. Dar există și momente complexe, ambigue, care nu sunt întotdeauna vizibile și clare.

Pentru a nu ghici ce semnifică acțiunile bărbatului tău, îți voi spune despre 15 semne subtile care arată că este îndrăgostit de tine.

1. Sărutări lungi pasionate

Dacă el este inițiatorul sărutărilor și de fiecare dată simți pasiune, acest lucru indică clar că are sentimente romantice pentru tine.

2. Prietenii lui te adoră

Dacă simți că ești un obiect de adorație pentru prietenii lui, înseamnă că le spune numai lucruri bune despre tine.

3. Prezența ta îi provoacă fericire.

Amintește-ți cum reacționează când îți „impui” prezența? O acceptă cu plăcere sau îți spune iritat că ar fi frumos să mergi să faci ceva?

4. Un bărbat îndrăgostit zâmbește după sărut

Acest lucru se datorează faptului că săruturile sunt asociate cu plăcerea, ceea ce îl face un pic mai fericit.

5. Un bărbat îndrăgostit ascultă cu atenție

El se apleacă mai mult, dă din cap periodic, exprimând în toate felurile posibile că vorbele tale nu zboară pe lângă urechile lui.

6. Un bărbat îndrăgostit are un profil mândru

Oricât de ciudat ar suna, însă o postură bună și umerii drepți – sunt un semn evident că bărbatul are sentimente frumoase pentru femeia de lângă el. Astfel încearcă să o impresioneze. Și destul de des, acest lucru se întâmplă inconștient.

7. Te ține de mână

Chiar dacă nu-i place să se sărute și să se îmbrățișeze în public, întotdeauna te ia de mână. Acesta este cel mai bun mod de a-și transmite sentimentele.

8. Bărbatul îndrăgostit te sună sau îți scrie fără motive

Dacă te sună fără motiv sau îți scrie mesaje în timpul zilei, atunci se gândește constant la tine. Dacă nu te ”inundă” cu mesaje și apeluri – probabil câștigă bani.

9. Adoră activitățile comune

Sentimentele romantice îl „fac” să se îndrăgostească de absolut orice activitate care îi va oferi posibilitatea să petreacă mai mult timp cu tine.

10. Contactul vizual

Te privește deseori în ochi? Dacă da (atât în privat, cât și în societate), atunci acest tip de contact este important pentru el, ca un alt mod de a-și comunica sentimentele.

11. Bărbatul își trece adesea mâna prin păr

Această acțiune are două explicații. În primul rând, încearcă instinctiv să arate cât mai bine în fața ta și, prin urmare, își îndreaptă părul.

În al doilea rând – momentele romantice, mai ales într-o relație „proaspătă”, sunt adesea însoțite de nervozitate. În acest caz, poate să-și treacă mâna prin păr inconștient – din cauza nervilor. În orice caz, acest gest este un alt semn al sincerității sentimentelor sale.

12. Comportamentul în oglindă

Copierea inconștientă a comportamentului, vorbirii, manierelor și expresiilor faciale este un fenomen psihologic numit izopraxism și se manifestă adesea la îndrăgostiți.

13. Bărbatul îndrăgostit oferă daruri semnificative.

Prin acest cuvânt nu mă refer la cadouri scumpe, ci la faptul că își consumă timpul și energia încercând să găsească un cadou care să se potrivească dorințelor și intereselor tale.

14. Bărbatul îndrăgostit râde deseori

Crede că ești amuzantă și nu se poate abține când faci ceva stupid? Ciudat, dar cu cât râde mai des și arată că se simte bine cu tine, cu atât mai mare este nivelul interesului pentru persoana ta.

15. Atingerile spontane

Te atinge când te afli într-un loc public? Te ține de mână, îți mângâie capul. Astfel de atingeri întâmplătoare arată că vrea să mențină contactul fizic, chiar și fără conotație s*xuală.

Sper că acum îți va fi mult mai ușor să-ți „citești” bărbatul.