Ajută-l să se îndrăgostească de tine. 10 ingrediente ale formulei magice.

Ajută-l să se îndrăgostească de tine. 10 ingrediente ale formulei magice:

1. Fă-l mândru de sine.

Spune-i că îl prețuiești: bărbații vor să fie admirați, vor să simtă că îi pot oferi femeii ceea ce are nevoie. Răsfață-i ego-ul, vorbește despre sentimentele tale. Bărbatul iubește femeia care îl ajută să se iubească pe sine.

2. Iubește-l necondiționat.

Motivul pentru care bărbații par atât de duri și indiferenți – este că ei se tem că vor fi criticați și respinși. Ei pretind că sunt încrezători, că nu au nevoie de nimeni. Dar adevărul este că au nevoie de femeie mai mult decât ar dori să recunoască. Iar pentru a se îndrăgosti, trebuie să știe că îl vei iubi mereu și îl vei accepta așa cum este.

3. Permite-i să-și arate slăbiciunile.

Uneori și el are nevoie să plângă. Ar trebui să fii sprijinul lu, să-l lași să-ți arate ce este cu adevărat în inima lui.

4. Sprijină-l.

Ar trebui să fii admiratoarea sa principală, să-l sprijini și să-l încurajezi.  Bărbatul își dorește o femeie alături de care se simte bine și vrea să devină mai bun. Creează în jurul lui pozitivism, arată-i posibilitățile acestei vieți.

5. Fii încrezătoare.

Bărbații vor alături femei încrezătoare, care știu ce doresc. Trebuie să fii fericită și încrezătoare, pentru a fi așa într-o relație.

6. El vrea să știe că este prioritatea ta.

Vrea să se simtă special, să vadă că este important pentru tine.

7. Păstrează misterul

Bărbatul se îndrăgostește de femeia care continuă să rămână parțial un mister pentru el. Fă-l să creadă că trebuie să fie recunoscător destinului că ești cu el.

8. Fii cea mai bună versiune a ta.

Bărbații adoră să fie invidiați. Așa că fii fata pe care o doresc toți prietenii lui. Dacă vei fi nepoliticoasă, nu-l vei lăsa să se întâlnească cu prietenii, nu vei fi nici pe placul lor, nici pe placul bărbatul tău.

9. Fii într-o relație bună cu mama lui.

Oricare ar fi relația cu mama sa, părerea ei întotdeauna va fi importantă pentru el. Și dacă ea nu este o persoană foarte bună, rămâi politicoasă și neutră. Nu-l face să aleagă între voi două.

10. Fii autosuficientă, dar nu prea.

Bărbatul vrea ca femeia să poată trăi fără el, dar în același timp să nu poată trăi. Când simte că ești prea intruzivă, se îndepărtează. Când simte că ești prea independentă, se îndepărtează. Echilibrul perfect este – la mijloc.