10 lucruri din casa ta care te împiedică să-ți găsești iubirea. Aruncă-le imediat.

Haosul din casă poate fi sursa principală a problemelor din viața personală. Dacă păstrezi scrisorile de dragoste sau jurnalele în care ți-ai vărsat experiențele, nu fi surprinsă că ești încă singură. Ți-ai înfundat spațiul energetic atât de mult încât nu poți păși spre dragoste.

Experții recomandă să arunci din casă aceste 10 lucruri, dacă vrei să-ți întâlnești iubirea.

1. Lucrurile din școală

Dacă păstrezi cu grijă lucrurile de pe vremea când mergeai la școală, atunci cum te poți bucura de prezent și planifica viitorul? Nu este nimic mai rău decât să rămâi blocată în trecut, în loc să accepți tot ceea ce ți s-a întâmplat, bine sau rău și să eliberezi trecutul – o dată pentru totdeauna.

2. Lucrurile în pereche care „au rămas fără pereche”

Dacă ai pierdut ceva, fără ezitare scapă și de „jumătatea” sa – în casa ta nimeni nu ar trebui să fie singur, nici măcar șosetele. Articolele în pereche includ tot ceea ce are o pereche ( șosete, mănuși sau cercei).

3. Caietele și jurnalele vechi

Psihologii și esotericii recomandă păstrarea diferitelor tipuri de jurnale, de exemplu, să scriem planuri sau să povestim despre experiențele noastre.  Însă ele au un efect terapeutic unic – în momentul în care ai scris. Recitirea lor este la fel de teribilă ca și reexperimentarea trecutului. Jurnalele și caietele și-au încheiat misiunea, deci este timpul să scapi de ele.

4. Corespondența de dragoste și cadourile fostului iubit

Aruncă această corespondență. Este valabil mai ales în cazul în care comunicarea cu acest bărbat ți-a lăsat o rană gravă în suflet. În coșul de gunoi ar trebui să ajungă tot ceea ce-ți amintește de el, de exemplu, cadourile. Dacă sunt valoroase și este păcat să le arunci, vinde-le sau dăruiește-le cuiva.

5. Ziarele și revistele vechi

Dacă rafturile sunt pline de ziare pe care le-ai citit o dată și nu le-ai citit a doua oară, este timpul să scapi de ele. Dacă în unele publicații există informații utile, de exemplu, rețete sau sfaturi pentru casă, taie notele și depozitează-le într-un dosar special în caz de nevoie.

6. Prosoapele și lenjeria de pat uzată

Meriți să folosești prosoape și lenjerie de pat nouă. Acesta este primul lucru pe care îl vezi dimineața. Accesoriile noi nu trebuie să fie scumpe, dar proaspete și curate – neapărat.

7. Medicamentele expirate

O astfel de neglijență pentru sănătate sugerează lipsa iubirii de sine. Dacă femeia nu se iubește, cum o vor iubi alții? Bărbații „citesc” această informație și puțin probabil se vor deranja să iubească și să poarte în brațe o astfel de femeie.

8. Lucrurile pe care nu le porți

Dacă nu ai purtat haina timp de mai multe sezoane, nu vei continua să o porți. Excepție sunt lucrurile scumpe pe care vrei să le lași fiicei tale ca moștenire. În acest caz nu le trata ca gunoi, împachetează-le în huse și depozitează-le într-un dulap separat.

9. Vasele sparte

Păstrarea vaselor sparte în casă este echivalent cu acceptarea celibatului în mod voluntar. Aruncă toate ceștile, farfuriile și alte obiecte cu fisuri, zgârieturi, mânere sparte. Vasele sparte aduc energie negativă ( îți afectează atât iubirea, cât și sănătatea).

10. Cadourile care nu-ți plac.

Dacă darul îți provoacă negativism, trebuie să scapi de el. Vinde-l sau oferă-l prietenilor sau rudelor.