Dacă bărbatul te iubește, el va observa aceste 9 lucruri în comportamentul tău.

Te simți confortabil alături de persoana iubită? Minunat, dar nu uita că chiar și atunci când nu mai acorzi atenție comportamentului și obiceiurilor la fel ca înainte, bărbatul acționează diferit. Dacă te iubește, el observă totul.

Iată câteva exemple:

1. Cât mănânci.

Dacă relația voastră durează de ceva timp, nu-ți mai ascunzi obiceiurile alimentare și nu te prefaci că mânânci doar frunze de salată. Mănânci ce vrei și cât vrei. Bărbații adoră când fetele au un apetit bun. Datorită acestui fapt și ei pot mânca atât cât doresc.

2. Cât timp pierzi pentru machiaj

Pentru tine machiajul de dimineață este o rutină zilnică. Dar bărbatul acordă atenție acestui proces. Adesea, urmărindu-te, el primește informații despre cum te simți azi.

3. Culoarea hainelor pe care le  porți.

Dimineața, când te îmbraci, nici nu te gândești la ce culoare au hainele. Iar el observă acest detaliu, considerând că acea culoare pe care o porți astăzi, reflectă starea ta de spirit.

4. Hobby-urile care îți aduc bucurie.

Îi place să privească cum îți ard ochii când faci ceea ce iubești. Poate fi yoga, jogging, muzică sau desen … Când știe că îți aduce atâta bucurie, te va ajuta să faci lucrul tău preferat cât mai des.

5. Zâmbetul.

Orice bărbat va acorda atenție zâmbetului de pe chipul femeii iubite. Nici nu știi de ce este capabil zâmbetul tău.

6. Expresia facială

Nu mai acorzi atenție emoțiilor care se reflectă pe față ca răspuns la o anumită situație. Iar el își dă seama instantaneu că ești supărată, enervată sau încerci să-l minți. El poate determina cu exactitate că, la un moment dat, ești interesată cu adevărat sau te prefaci.

7. Ciudățeniile

Bărbatul întotdeauna adoră ciudățeniile femeii iubite. Pentru că ele o fac specială. Aceste lucruri mici alimentează și mai mult sentimentele pe care partenerul le simte pentru tine.

8. Lucrurile care te deranjează.

El nu vrea să-ți faci griji și încearcă întotdeauna să te protejeze de necazuri. De aceea, observă acele lucruri care îți provoacă anxietate.

9. Lucrurile care te molipsesc de viață.

Bărbatul înțelege că dacă tu ești fericită și el va fi fericit. De aceea, acordă întotdeauna atenție lucrurilor care îți aduc bucurie și te încarcă de energie.