6 lucruri pe care bărbații și le doresc în secret (dar se tem să le ceară)

Bărbații sunt mult mai închiși și mai puțin emoționali decât femeile. Uneori, pentru a obține un răspuns de la ei, trebuie să depui mult efort. Se dovedește că fiecare bărbat în cel mai retras colț al sufletului său, are un gând obsesiv despre 6 lucruri pe care vrea să le obțină de la femeia sa, dar îi este frică să recunoască.

1. Femeia să-i îndeplinească cea mai perversă fantezie s*xuală

Pot exista o mulțime de opțiuni, dar, de regulă, bărbații sunt extrem de timizi să înceapă o discuție despre asta. Există multe motive – teama de a fi considerat un pervertit, teama de respingere și dorința de a fi corect în ochii femeii. De fapt, bărbații au mereu în minte cel mai pervers plan de acțiune din ceea ce și-ar dori facă în pat cu femeia.

2. Femeia să-l considere cel mai frumos

Atât de frumos încât ea să nu se gândească la alți bărbați și să nu privească în direcția lor. Da, bărbații, de asemenea, sunt preocupați de aspectul lor și, desigur, își doresc ca femeia iubită să fie fascinată exclusiv de partenerul ei și să-l considere un bărbat ideal. Din toate punctele de vedere.

3. Să gătească la fel ca mama lui

Dacă cel puțin un bărbat ar îndrăzni să spună astfel de lucruri cu voce tare – imediat va deveni dușmanul numărul unu al femeii. Pentru orice bărbat cea mai bună femeie din lume este – mama. Și, bineînțeles, mâncarea ei va fi întotdeauna cea mai delicioasă, indiferent cu câte capodopere culinare îl uimești.

4. Femeia să aibă o relație bună cu prietenii săi. 

Fiecare bărbat vrea ca femeia lui să aibă o relație caldă cu prietenii săi. Dar de obicei, aproape nimeni nu îndrăznește să vorbească deschis acest lucru, întrucât se tem că ea ar putea înțelege totul greșit, iar prietenia se va transforma în ceva mai mult. Da, bărbații sunt posesori. Dar, în general, dacă femeia acceptă prietenii partenerului, se pot găsi multe avantaje în acest aspect, iar cel mai important este că nu se va supăra dacă el va ieși periodic cu ei.

5. Să fie slabă și lipsită de apărare

În vremurile noastre există atât de multe femei autosuficiente și puternice, încât acest fenomen s-a transformat într-o tendință. Dar, de fapt, printre doamnele încrezătoare, independente orice bărbat își dorește ca iubita lui să fie slabă și lipsită de apărare. Atunci va fi posibil să o protejeze, să o acopere cu spatele său puternic și, desigur, să se simtă un bărbat adevărat lângă ea.

6. Femeia să se bucure de autoritatea lui

Fiecare bărbat în suflet este un băiețel dornic să-și dovedească utilitatea și profesionalismul. Prin urmare, el literalmente doarme și vede cum femeia îi cere sfaturi și ajutor, este interesată de punctul său de vedere sau nu poate face un pas dacă nu-l are alături. În astfel de momente, încrederea în sine a bărbatului și sentimentul că este util – crește de zece ori.