Nu comite aceste greșeli. 3 obiceiuri feminine care resping bărbatul.

Orice femeie poate face un bărbat să se îndrăgostească de ea, datorită numeroaselor trucuri moderne de seducție. Dar despre faptul că există 3 obiceiuri feminine care pot respinge orice bărbat, nu știu prea multe femei. Iată care sunt acestea:

1. Frica de a pierde bărbatul

De fapt, teama de a pierde bărbatul – este una dintre manifestările îndoielii de sine. Chiar dacă femeia nu vorbește deschis despre asta, comportamentul și acțiunile ei arată imediat că este dependentă de partener. Acest lucru se transformă într-un atașament dureros, reproșuri, certuri, supărare excesivă, etc. Mai mult decât atât, bărbatul citește instantaneu frica feminină, el înțelege când femeia trăiește prin el, astfel încât nu este capabilă să-și separe propria personalitate.

Astfel de relații dependente se sfârșesc întotdeauna prost – unul iubește și prețuiește prea mult, iar celălalt permite să fie iubit și conștient provoacă durere, folosindu-se de poziția sa privilegiată. Principala calitate pentru care bărbatul respectă femeia – este încrederea în sine și stima de sine adecvată, nu atașarea perversă și teama eternă că poate rămâne singură.

2. Obsesia 

Nu trebuie confundată cu inițiativa și activitatea, pentru că sunt lucruri complet diferite. Obsesia – este una dintre cele mai proaste calități pe care le poate avea o femeie. Foarte des ea se mărginește cu accesibilitatea. Astfel femeia încearcă să lege bărbatul de ea într-o asemenea măsură, încât este dispusă să facă orice. Apeluri constante, zeci de SMS-uri, se supără dacă nu i-a răspuns imediat la apel, îl întreabă unde și cu cine a fost – în mod clar, toate acestea nu-i adaugă farmec și atractivitate, ci resping bărbatul și îl fac să o trateze cu lipsă de respect. Inițiatorul și cuceritorul ar trebui să fie bărbatul, nu femeia.

3. Punerea bărbatului pe un piedestal

Personajul principal în viața femeii – devine el, bărbatul. Ea literalmente i se închină, îl face sensul existenței sale, îi iartă absolut totul, îl mulțumește în orice, uită de ea și pune pe planul secund alți oameni importanți pentru ea, doar pentru a-i câștiga atenția.

În același timp, femeii i se poate părea că astfel își arată sincer iubirea pentru partenerul ei, dar, de fapt, devine o umbră cenușie, silențioasă, „îngropându-se” ca personalitate. Niciun bărbat nu va respecta vreodată aceste sacrificii și această supunere, pentru că atunci când el devine Dumnezeu, femeia se transformă într-o persoană mică, nesemnificativă și comodă, pe care o poate folosi ușor în scopurile sale egoiste.