4 motive pentru care femeia modernă renunță la relații

Tot mai multe femei nu au dorința să trăiască cu un partener permanent. Știți de ce?

1. Noi înșine am devenit băieții cu care voiam să ne căsătorim.

Cele care au peste 30 de ani mă vor înțelege. Timpul a zburat ca o zi. Și nu ți-ai pierdut timpul în zadar. Ai muncit din greu și ai ajuns la concluzia că singură îți poți cumpăra tot ce nu-ți permiteai în anii studenției – atât haine, cât și bijuterii.

Poți bate singură un cui și pune un raft. Chiar și ipoteca o poți achita singură. Și acum apare o întrebare – dacă lucrurile sunt așa cum sunt, de ce ai nevoie de un bărbat permanent? Pentru ce?

2. Nu vrem să pierdem ceea ce avem.

O femeie liberă poate beneficia de invitații la restaurant, călătorii și s*x divers. O femeie liberă primește mult mai multă atenție. Și bani mai mulți. Nu toată lumea este pregătită să-și ia rămas bun de la toate acestea de dragul unui bărbat.

3. Am încercat prea multe…

Și nu ne putem opri la un singur lucru. Libertatea manierelor ne-a făcut o farsă. Ni se pare că undeva ne așteaptă ceva mai bun. Și dacă pierdem ocazia? Mai bine să rămâi în căutare. Noi nu înțelegem de ce sufletul nostru uzat a uitat cum trebuie să se îndrăgostească.

4. Nu vrem să ne împărtășim spațiul cu nimeni.

Mai ales dacă ne-am obișnuit că ne aparține doar nouă. Obișnuindu-te cu ordinea perfectă, cu greu accepți șosetele cuiva aruncate pe podea. Și după o anumită vârstă, este chiar imposibil să faci asta.

Continuați de ce? De ce femeile renunță la relații?