5 acțiuni care te fac urâtă, chiar dacă ești frumoasă la exterior.

Probabil nu există o imagine mai respingătoare decât femeia neîngrijită. Însă această neglijență se poate manifesta nu numai în aspect , ci și în maniere, obiceiuri și comportament. Toate aceste acțiuni se observă imediat, întrucât anulează toate calitățile pozitive atractive ale femeii.

1. Aranjarea lenjeriei de corp în fața altora

De exemplu, să-ți ridici bretele sutienului sau mai rău, să-ți arăți cel mai intim articol din garderoba ta (credem că ai înțeles care). Chiar dacă crezi că nimeni nu vede acest lucru, cu siguranță va exista o persoană care va observa acțiunile tale ridicole și jenante.

2. Comportamentul sfidător la masă

Ceea ce înseamnă – să mănânci necivilizat, să-ți scobești dinții cu degetul, să-ți piepteni părul sau să te machiezi în timp ce alții mănâncă, să vorbești prea tare. Toate acestea caracterizează în mod direct o femeie neîngrijită, care nu cunoaște regulile de bază ale conduitei și etichetei la masă.

3. Gesticularea activă

Când o femeie se agită prea mult, vorbește fără oprire, flutură mâinile și gesticulează prea activ – se creează o impresie repulsivă de la imaginea ei. În orice caz, o doamnă îngrijită ar trebui să fie lentă, negrăbită, rațională și capabilă să-și controleze discursul, gesturile și activitatea.

4. Postura gârbovită

Postura corectă, umerii drepți și capul sus face orice femeie acea Regină care atrage toate privirile. Chiar și cea mai luxoasă doamnă va părea nenorocită dacă merge gârbovită, cu umerii lăsați și cu privirea în pământ. Aceasta o transformă într-o femeie bătută de soartă și neîngrijită care se apropie de vârsta senilă.

5. Vorbirea analfabetă

Nu numai aspectul creează impresia femeii bine îngrijite, dar, desigur, și cât de corect vorbește. Cuvinte-parazit, accent incorect, limbaj obscen – toate acestea creează imaginea unei femei needucate care nu este în măsură să-și controleze discursul.