Confortul interior – este mai scump decât oamenii și lucrurile temporare.

Într-o zi încetezi să te agiți și să-i dovedești cuiva ceva, privești zâmbind lumea din jur cu toată nebunia ei, nu te grăbești să placi oamenilor, nu te grăbești să dai sfaturi și să judeci sau să salvezi pe cineva. Nu mai răspunzi la apelurile oamenilor care nu te încântă și nu te interesează, dar privești mai mult cerul, decât la ce fac și cum trăiesc alții.

Îți amintești ce te inspiră indiferent de circumstanțe, nu îți ceri scuze, nu explici, nu argumentezi, nu-ți pierzi timpul cu ceva neinteresant și temporar și atunci descoperi o liniște incredibilă și o mulțime de lucruri pe care nu le-ai observat anterior, când erai preocupat să corespunzi ideilor străine sau să răspunzi așteptărilor cuiva.

Confortul interior – este mai scump decât toate ispitele plăcerii temporare. Mai scump decât oamenii și lucrurile temporare.

Tot ce îți place – este personal, iar personalul aparține doar acelui om pe care îl vezi în oglindă. Restul sunt speculații goale și presupunerile celor care încearcă să vadă în tine altceva. Tu – ești cel mai bun complice al tău pentru a descoperi cum să fii tu însuți și să fii fericit în această lume nebună.