11 lucruri stupide din cauza cărora se ceartă multe cupluri

Dacă trăiți împreună mai mult de o săptămână, cu siguranță v-ați certat din cauza acestor lucruri iraționale.

1. Lucrurile aruncate

Chiar și cele mai tolerante cupluri se ceartă periodic când cineva se împiedică din nou de șosetele sau pieptenele cuiva.

2. Prosopul umed aruncat pe pat

Cum poți tolera un prosop umed care este întins exact pe partea ta a patului?

3. Alarma telefonului. 

Cu siguranță ți-ai dori să dormi în liniște decât să-ți auzi colegul de pat care mută din nou alarma „încă cinci minute”. În cele din urmă ești forțat(ă) să te trezești, în timp ce jumătatea ta visează.

4. Unghiile tăiate și lăsate pe masă

Nimic nu poate fi mai dezgustător decât unghiile tăiate și lăsate pe masă în timp ce unul își face pedichiura, iar celălalt la un metru distanță încearcă să servească masa.

5. Volumul televizorului

Unul dintre parteneri nu aude ce spune crainicul, iar celălalt asurzește. O situație dificilă în care este aproape imposibil să găsești un compromis.

6. Somnul la ora nepotrivită

Ai decis să-i arăți partenerului filmul tău preferat, iar el a adormit la jumătatea lui. Și atunci involuntar te gândești: poate că nu aveți atât de multe în comun pe cât părea?

7. Poziția comutatorului de apă 

Probabil persoana îmbrăcată elegant care a intrat să-și spele mâinile și a primit un jet de apă în față are un motiv bun să fie supărată și indignată.

8. Firele de păr pe săpun

Săpunul acoperit cu fire de păr nu este o problemă atât de gravă precum amenințarea războiului nuclear, dar consecințele pot fi la fel de devastatoare.

9. Fotografiile nereușite 

Partenerul  din nou a postat o fotografie pe care ai prefera să o arunci împreună cu aparatul foto. Este logic să începi să-l întrebi de ce se răzbună astfel pe tine.

10. Aprecierile suspicioase pe rețelele sociale

Chiar și omul care nu este gelos poate avea întrebări, dacă apreciezi fotografiile și complimentezi generos pe cineva atractiv.

11. Lumina aprinsă

Atunci când ambii v-ați întins comod în pat, poate fi dificil să vă puneți de acord cine se va ridica din patul cald pentru a stinge lumina.