Conform științei, aceste 5 trăsături feminine atrag cu adevărat bărbații.

Bărbații iubesc cu ochii, dar ar fi greșit să spunem că observă la femei doar aspectul exterior. Lista de mai jos se bazează pe opiniile bărbaților exprimate în mai multe studii.

Deci, 5 trăsături feminine pe care bărbații le găsesc atractive.

1. Înclinarea capului.

Cercetătorii au descoperit că înclinarea capului poate face femeia mai atractivă în ochii bărbatului.

În acest studiu, bărbaților li s-au arătat fotografii ale femeilor făcute din diferite unghiuri și în diferite faze ale ciclului menstrual. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că bărbații găsesc mai atractive acele fotografii în care capul femeii este ușor înclinat, precum și cele în care femeile se află în faza fertilă a ciclului menstrual.

Cercetătorii subliniază că acești factori afectează doar percepția frumuseții, dar nu sunt condiții stricte ale atractivității feminine.

2. Dragostea pentru risc.

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Alaska, bărbații (precum și femeile) consideră destul de atractive anumite tipuri de comportament riscant.

De exemplu, bărbații vor aprecia capacitatea femeii de a urca munți. Însă dorința de a conduce mașina fără centura de siguranță, cel mai probabil nu va crea nicio impresie.

3. Simțul umorului

Femeile adoră bărbații veseli, dar, după cum s-a dovedit și bărbaților le plac femeile vesele. Cercetările arată că „simțul umorului” este una dintre calitățile principale pe care oamenii vor să o vadă la partenerii lor.

Cercetătorii au descoperit că bărbații apreciază mai mult capacitatea partenerelor de a râde de glumele lor. În timp ce femeile își doresc ca partenerii să aibă un simț al umorului bun și, în același timp, să perceapă pozitiv glumele lor acide.

4. Deschiderea emoțională

Studiul a arătat că persoanele care dețin această calitate, sunt destul de atractive în ochii s*xului opus.

Oamenii de știință consideră că bărbații sunt atrași, de obicei, de acele femei pe care le înțeleg. Această înțelegere activează în creier centrul de recompensă, ceea ce obligă bărbatul să facă o alegere în favoarea unei astfel de femei. Deci, se dovedește că drumul către inima bărbatului se află prin creierul lui. Deschiderea emoțională poate face o impresie destul de puternică asupra bărbatului.

5. Personalitatea

Pentru bărbat, frumusețea este mai mult decât pielea și părul frumos.

În timpul studiului, bărbații au fost împărțiți în două grupuri și au fost rugați să evalueze femeile. Primul grup a evaluat doar aspectul, iar celălalt a evaluat și caracteristicile personalității.

Rezultatele au arătat că trăsăturile pozitive ale personalității – sunt un factor care poate schimba percepția bărbaților despre frumusețea feminină.

Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, nu ar trebui să te trădezi niciodată pentru a obține anumite calități „atractive”. Adesea, unicitatea ta – este cea mai atractivă caracteristică. De aceea, acceptă-te și iubește-te pentru ceea ce ești cu adevărat.