12 lucruri pe care un bărbat adevărat nu le va tolera în relație

Cererile bizare, capriciile și răutățile temporare – este ceea bărbații suportă la partenerele lor. Dar există lucruri în comportamentul feminin pe care bărbații nu le vor tolera:

1. Manipulările ieftine

Orice bărbat se enervează când femeia îl manipulează cu lacrimi.

2. Interdicțiile nefondate

Bărbatul și femeia sunt doi adulți autosuficienți și nu ar trebui să-și interzică reciproc ceva. Femeia care apreciază relația cu bărbatul ei și îl iubește sincer, nu va face niciodată acest lucru.

3. Minciuna și trădarea

Omul care a înșelat sau a trădat o dată, o va face din nou. Sentimentele puternice nu ar trebui să fie un obstacol pentru iertarea trădării și minciunii.

4. Sinceritatea lipsită de obiectivitate

Fiecare dintre noi are defecte. Cu toate acestea, femeia ar trebui să inspire bărbatul și, astfel, să-i crească respectul de sine. Atunci când nu ești mulțumită de ceva, este mai bine să taci sau să rupi relația.

5. Compararea cu alți bărbați

Femeia care face asta, nu se respectă pe sine. Orice bărbat se va înfuria când este comparat cu cineva. O astfel de femeie va deveni dușmanul lui.

6. Femeia care nu este interesată de nimic

O astfel de femeie adesea nu are educație, o muncă stabilă și nici prieteni. Există doar bărbatul ei, pe care îl urmărește 24/7, se supără mereu și face isterie.

7.  Femeia care nu se îngrijește 

Bărbații sunt speriați dacă după o relație lungă, stabilă, femeia uită de sine și nu se îngrijește.

8. Comentariile negative despre familia bărbatului

Pentru fiecare persoană, familia sa este sacră. Bărbatul nu va tolera declarații negative la adresa familiei sale.

9. Lipsa de respect 

Femeia nu ar trebui să-i diminueze demnitatea bărbatului sau să nu țină cont de opinia lui. În bărbat trebuie să vezi un etalon, el trebuie să aibă o opinie autoritară pentru femeie.

10. Femeia prostuță 

Atunci când femeia intenționat încearcă să se prezinte ca o prostuță, atitudinea față de ea va fi aceeași. Ea va atrage bărbatul doar pentru satisfacerea nevoilor fiziologice.

11. Femeia mercantilă

Bărbatul nu ar trebui să se simtă ca un portofel pentru femeie. Chiar și un bărbat milionar vrea să fie iubit sincer, nu pentru bani.

12. Gelozia exagerată 

Se crede că gelozia moderată afectează în mod favorabil dorința s*xuală și relația în general. Însă când gelozia se manifestă exagerat, femeia nu are nicio limită, ea va verifica buzunarele, telefonul și va urmări bărbatul peste tot.