Test: Află ce spun pietrele prețioase despre caracterul tău

Pietrele prețioase sunt minerale care posedă nu numai un aspect frumos, ci și unele abilități magice.

Omul și piatra se întâlnesc în repetate rânduri. Pietrele seduc mereu oamenii, iar ei adesea uită că atunci când achiziționează bijuterii, aduc în viața lor prieteni sau dușmani. O persoană de multe ori nici nu bănuiește că piatra îl plătește în schimb, răspunzându-i la dragoste cu dragoste, iar la ură cu ură și răzbunare. Orice mineral poate deveni protectorul proprietarului său, în special dacă se respectă toate regulile în legătură cu această piatră.

Alege una dintre pietrele de mai jos. Nu-ți urma logica, ci sentimentul interior, ceea ce ți-a atras privirea intuitiv.

1. Perla

Dacă alegerea ta este perla – ești o persoană mândră, cu mult bun simț, înțeleaptă, ajutându-i deseori pe ceilalți. Casa ta este întotdeauna în ordine perfectă. Ești calm, bun și întotdeauna te gândești înainte de a vorbi. Probabil alegerea perlei spune și faptul că ești aproape de schimbări serioase în viață.

2. Rubinul

Dacă îți place rubinul – ești o persoană pasionată și energică. Ești întotdeauna gata să prinzi valul, știi ce trebuie să faci pentru ca sângele să-ți fiarbă din nou. Ai multă energie, dar cea mai mare parte o cheltui pentru lupta cu morile de vânt.

3. Diamantul

Dacă ai optat pentru diamante, ești o persoană puternică, hotărâtă și mândră. Celor din jurul tău le oferi putere de viață. Ești o persoană curajoasă, iar principala valoare pentru tine – sunt cât mai multe aventuri noi.

4. Topazul albastru

Oamenii care aleg această piatră sunt, de obicei, calmi și concentrați. Ei știu să se bucure de viață și de detaliile acesteia. Energia ta are un efect calmant asupra celorlalți, iar abilitățile de comunicare sunt impecabile. Și cu siguranță te-au ajutat în repetate rânduri în viață.

5. Peridotul

Dacă ai ales această piatră – cel mai important lucru pentru tine este căutarea Eu-lui adevărat și armoniei, atât cu cei din jur, cât și în interiorul tău.

Peridotul este o piatră misterioasă și rară. Se găsește fie sub pământ, fie pe resturile de meteoriți căzuți la suprafața planetei. La fel și tu ești o persoană rară și prețioasă.

6. Acvamarinul

Probabil iubești mult oceanul. Toată lumea te cunoaște ca fiind o persoană plină de compasiune, care poate asculta. În același timp, ești energic și îți dorești experiențe noi. Se pare că ești mai indiferent la propriile probleme decât la suferințele altora. Crezi că a trăi o viață bună înseamnă a o trăi vesel și cu plăcere. Plictiseala este ceea ce te împiedică să respiri profund.

7. Tanzanitul

Oamenii senzuali și pasionați iubesc această piatră. Ai o mare nevoie de a iubi și a fi iubit. De asemenea, ești proprietarul unei intuiții de neegalat. Ai încredere mai des în ea, pentru că rareori dă greș.

8. Citrinul

Dacă ți-a plăcut citrinul – ești o persoană creativă, caldă și bună. Ești un partener ideal pentru muncă și familie. Pentru mulți, ești o rază de lumină într-un cer lipsit de speranță.

9. Turmalina roz

Persoanele blânde, senzuale și pline de compasiune sunt atrase de turmalină. De obicei, sunt oameni sinceri și chiar puțin naivi. Totuși, acest lucru nu înseamnă că sunt slabi. Dacă această piatră este frecată sau încălzită, radiază electricitate! La fel și ei. Cu greu își pierd cumpătul, dar, dacă cineva reușește să-i enerveze – atunci, mare grijă!

10. Ametistul

Dacă ai ales ametistul – ești o persoană vie, inteligentă și activă. Radiezi energie și încredere în tine. Nu există nimic care să-ți poată sta în cale.