Prietena ta este invidioasă pe tine, dacă auzi de la ea aceste 3 fraze!

Prietenia – este o relație minunată între oameni. Omul fără prieteni rareori este fericit, de la ei primim sprijin și bucurie. Doar că nu întotdeauna oamenii apropiați pot fi numiți prieteni adevărați. Unii sunt invidioși, încercând  să ne umilească sau să ne rușineze. Dacă auzi astfel de fraze de la prietena ta, să știi că este invidioasă pe tine!

1. “Această rochie te face mai grasă!”

Se întâmplă să-ți cumperi o rochie minunată, care arată elegant pe tine. Toată lumea îți face complimente, soțul sau iubitul te privește cu admirație, iar prietena îți spune: „Rochia asta te face grasă!”. Acest comportament din partea ei este inacceptabil. Ea vede că arăți strălucitoare în această rochie, iar pe fundalul tău devine gri și invizibilă, de aceea încearcă să te subestimeze, inspirându-ți complexe. Vorbește cu ea despre asta și reconsideră-ți prietenia. Prietenii adevărați nu ar trebui să-ți spună astfel de fraze!

2. „Bijuteriile tale nu sunt prețioase”.

Chiar dacă porți bijuterii ieftine, prietena ta nu ar trebui să-ți spună nimic despre costul lor. Dacă îți place accesoriul, de ce să nu-l porți? Doar pentru că „prietenei” tale nu i se pare prețios? Poate că este invidioasă pe tine?

3. “De ce porți un decolteu atât de adânc?”

Orice mărime a sânilor este frumoasă, dar totuși unele femei invidiază mărimea sânilor altor reprezentate a s*xului frumos. Și atunci poți auzi de la ele: „Decolteul tău este prea adânc!”. Desigur, pentru că nimeni nu-i va acorda atenție pe fundalul tău. Prietena ta ar trebui să te susțină, chiar dacă decizi să mergi în costum de baie! Singurul caz când o asemenea frază este potrivită, este atunci când te prezintă iubitului său. Aici nu trebuie să atragi atenția asupra ta, în alte cazuri, îmbrăcă-te așa cum dorești.

În toate aceste situații, trebuie să discuți cu prietena ta. Întreab-o de ce ți-a spus asta? Probabil nici nu bănuiește că te invidiază. Spune-i că ea, de asemenea, este strălucitoare și frumoasă, că nu trebuie să te umbrească pentru a ieși cumva în evidență. Dacă astfel de conversații nu dau rezultate, atunci reconsideră-ți prietenia!