Cuvintele au energie. 4 expresii distructive pe care nu le poți rosti în adresa ta.

Oamenii întotdeauna au fost predispuși la autocritică. Foarte des, ne certăm pentru greșeli, vorbim negativ despre aspectul nostru sau ne criticăm abilitățile mintale. Astfel de afirmații nu numai că ne afectează stima de sine, ci și ne distrug fondul energetic. Astfel, ne lipsim de noroc și ne simțim nefericiți.

4 expresii distructive pe care nu le poți pronunța în adresa ta:

”Nu voi putea” ”Nu voi deveni” ”Nu voi reuși”

Atunci când rostești cuvinte pline de incertitudine, la nivel energetic îți setezi creierul că este incapabil să dobândească noi abilități, să depășească dificultățile și să obțină un statut decent.

Cuvintele noastre ne pot afecta respectul de sine și încrederea și, dacă credem că nu suntem capabili să facem ceva, atunci cu adevărat nu vom reuși. Este important să crezi mereu în tine și atunci te așteaptă fericirea și succesul.

”Sunt prea bătrân” ”Sunt prea tânăr” ”Nu am fost creat pentru asta” 

Astfel de fraze ne îndepărtează de realizarea planurilor noastre. Nu respinge noile oportunități și teste, deoarece viața constă exact din aceste lucruri.

”Nu am suficientă forță, experiență, inteligență”

Amintește-ți acele lucruri și realizări care au venit în viața ta. Acum, nu-ți mai par atât de complicate și imposibile ca înainte. Nu te seta pentru eșec. Dacă nu ți-ai realizat ideile sau acțiunile tale nu sunt pe placul cuiva – nu acorda atenție. Dimpotrivă, laudă-te cât mai des și exprimă-ți întotdeauna deschis gândurile.

”Nu sunt frumos/frumoasă”

Când ne privim în oglindă, cu siguranță vedem defecte minore, dar trebuie să ne amintim că fiecare persoană le are. Uneori, într-o conversație cu un străin, începem să le enumerăm, fără să ne gândim că și interlocutorul nostru nu este perfect. Pentru a evita eșecul, laudă-te cât mai mult în oglindă. În timp te vei îndrăgosti de defectele tale și nu vei mai fi atât de critic(ă) față de aspectul exterior.

Toate frazele au energie, mai ales dacă vorbim despre noi înșine. Atunci când te cerți în oglindă, nu faci decât să dăunezi fondul tău energetic. Din acest motiv norocul și iubirea te pot părăsi.