Așa arată infidelitatea prin ochii unui psiholog.

Ne-am obișnuit să credem că „inimii nu-i poți porunci”. Oamenii se căsătoresc ghidându-se după acest slogan și adesea divorțează. Dar oare într-adevăr inimii nu-i poți porunci?

În acest articol vrem să vă arătăm și cealaltă parte a monedei, cum arată infidelitatea prin ochii unui psiholog.

”Niciodată să nu credeți că persoana iubită ar putea întâlni accidental pe cineva la serviciu sau în viața de zi cu zi și se va îndrăgosti de el/ea. Știu atâtea familii și relații care s-au distrus în acest fel și știu perfect că toți cei care au făcut acest lucru, au făcut-o în mod deliberat. 

Cert este faptul că atunci când alegem cu cine să fim și cui să ne dedicăm viața, ne putem controla perfect emoțiile față de alți oameni. Totul este în creierul nostru. Noi suntem cei care ne permitem anumite acțiuni.

Nicio iubire nu cade din cer. Toate infidelitățile și plecările – sunt conștientizate. Omul a dorit acest lucru și a făcut-o. Și în acest caz scuzele că s-a îndrăgostit, că nu a putut face nimic – sunt minciuni, doar minciuni. Oamenii iubitori au o idee în minte – să nu trădeze. Și acest element se îndepărtează ușor doar cu un gând. 

Dacă ai ales omul, fii bun și poartă responsabilitatea. Iubește-l până la sfârșit, fii alături de el pentru totdeauna. Există rațiune – există acțiuni. Se referă și la bărbați și la femei. Cel care vrea să înșele – va înșela, jurându-ți că nu o face. Iar cine decide în mod conștient să-și împărtășească viața cu tine, nu-l va seduce niciodată nimeni. El nu are nevoie de asta. Este imposibil. De aceea, nu te învinovăți pentru infidelitatea altora. Nu este vina ta. Niciun pic.”