Alege cel mai frumos cal: această alegere îți va spune ce așteptări ai de la viață.

Unele teste evaluează personalitatea, altele – profunzimea cunoștințelor în anumite domenii, iar altele … prezic viitorul omului. Cele opt imagini propuse mai jos au fost selectate astfel încât cu ajutorul testului omul să poată fi atribuit la unul dintre cele opt tipuri de personalitate.

Ascultă-ți intuiția și citește ce înseamnă alegerea ta.

1. Ești în căutarea liniștii și confortului, dar vezi un obstacol în fața ta. Știi exact ce vrei, dar înțelegi că, fără efort, nu poți realiza acest lucru.
Acum este momentul perfect să depășești dificultățile. De ce să amâni? Da, problema poate părea înfricoșătoare, dar cu cât aștepți mai mult, cu atât ești mai nervos și mai departe de atingerea obiectivului tău. Acționează!

2. Ești atras(ă) de tot ce este frumos și estetic. Îți plac lucrurile frumoase. Cel mai probabil, oamenii îți cer deseori părerea, în special în problemele legate de gust. Trăiești cu convingeri puternice despre cum ar trebui să meargă lucrurile. Nu este nimic în neregulă, dar ceilalți ar putea să simtă că ești prea critic(ă).

3. Alegerea acestui cal înseamnă dragostea pentru viața de calitate. Apreciezi ordinea, eleganța, exactitatea, bunele maniere și decența. Acestea sunt calități minunate și, prin urmare, oamenii te consideră demn de respect. Însă încearcă să nu arăți prea „aspru”. Fii curajos – uneori poți încălca regulile. Acest lucru nu numai că te va înveseli, dar îți va deschide și uși care au fost închise mult timp.

4. Cel mai probabil, cauți o oportunitate de a deveni mai liber în acțiunile tale. S-ar putea să fi fost copleșit de probleme în ultimul timp (de muncă, sociale sau financiare), iar acum vrei să te eliberezi. În loc să te ascunzi de lucruri care te deprimă, adună-ți puterea și înfruntă problemele. Nu le evita, concentrează-te pe soluționarea lor. Astfel vei scăpa de necesitatea de a fugi.

5. Alegerea acestui cal vorbește despre bunătate, calm și grijă. Datorită tendinței tale înnăscute de empatie, oamenii au încredere în tine. Grija pentru altă persoană îți oferă plăcere. Însă nu uita să ai grijă și de tine. Cert este că pentru a ajuta alți oameni, tinzi să uiți de propriile nevoi.  Mai întâi ajută-te pe tine și apoi gândește-te la alții. În caz contrar, totul se poate transforma în suferință.

6. Apusul soarelui simbolizează sfârșitul, prin urmare, ai ajuns în punctul în care se termină ceva.  Te împovărează ceva, provocându-ți o dorință puternică de a scăpa de stres și de a petrece timpul în liniște și pace.  Din fericire, mai devreme sau mai târziu, totul se încheie. Aceasta este o perioadă dificilă, dar va trece și ea. Dar pentru asta va trebui să depui în mod conștient anumite eforturi. Nu renunța. Manifestă inițiativa și du lucrurile la bun sfârșit.

7. Această alegere vorbește despre dragostea ta pentru distracții și lucruri neobișnuite. Îți place umorul, gândirea pozitivă și râsul. Aceasta este o caracteristică excelentă și atrage oamenii. Însă fii atent la detalii. Să fii optimist și să râzi este bine, dar ai grijă să nu pierzi legătura cu lumea reală. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, oferă-ți suficient timp pentru a te gândi la ea.

8. Prin alegerea ta arăți că dorești să preiei controlul asupra unei situații confuze. Ți se pare că nu mai ai control asupra vieții tale? Ai un copil obraznic, o datorie mare sau un șef ilogic? Indiferent de situație, vrei să adaptezi situația după standardele tale. Din păcate, pe termen lung, această metodă nu va da rezultatele dorite. Poți amâna soluția la această problemă pe mai târziu, dar ea nu va dispărea. Astfel, armăsarul sălbatic închis în grajd va deveni și mai furios. În loc să te ascunzi de problemă, privește-o în ochi. Dacă motivul apariției ei este o altă persoană, nu o forța să se adapteze nevoilor tale. Găsiți o soluție care să se potrivească ambelor părți.