3 secrete cu ajutorul cărora o femeie inteligentă face bărbatul să-i fie dor de ea.

Potrivit psihologilor, una dintre cele mai eficiente metode de a cuceri și îndrăgosti un bărbat – este să-l faci să-i fie dor de tine. Însă nu uita că toate acțiunile tale trebuie să fie feminine, jucăușe și frumoase, fără vulgaritate. Doar în acest caz bărbatul se va gândi tot timpul la tine și va aștepta cu nerăbdare următoarea întâlnire! Ce pași trebuie să faci:

1. Dispari

Regula numărul unu: dispari o vreme din viața lui. Nu-i răspunde la mesaje, nu reacționa instantaneu la apeluri. Fără explicații și motive aparente, nu-i dai semne despre ceea ce faci și cum îți petreci timpul. Acest lucru îl va atinge. Dacă într-adevăr nu-i ești indiferentă, va dori să afle unde ai dispărut, va căuta o modalitate de a te găsi, iar aici este important să reacționezi corect.

2. Fă-l să aștepte

Principala greșeală a femeilor: răspund instantaneu la mesajul sau apelul bărbatului.

Nu uita: bărbații sunt vânători, pentru ei este important să obțină, să cucerească, iar dacă tu vii în mâinile lui – se plictisește. Prin urmare, înainte de a-i răspunde unde ai dispărut, mergi la magazin, urmărește un film sau citește un capitol dintr-o carte, fă orice, dar așteaptă puțin, apoi îi poți răspunde.

3. Încheie tu prima conversația. 

Dacă primii pași au fost îndepliniți corect, acum este important să închei tu prima conversația. Poate fi dificil, mai ales dacă ești fericită să-i auzi vocea, dar trebuie să-i urezi noapte bună sau o zi bună, întrerupând astfel conversația.

Bărbatul cu siguranță va dori mai mult, aici va ieși la iveală instinctul lui de vânător și cuceritor, iar o astfel de acțiune din partea ta nu va face decât să-i stârnească dorința și interesul pentru tine. Crede-mă, dacă îi complici calea către inima ta, ambii veți avea de câștigat. În acest caz, bărbatul se va simți un cuceritor, iar tu, ca recompensă, vei deveni mai valoroasă și mai semnificativă pentru el.

Bărbații apreciază mai mult femeile pe care le-au obținut cu muncă și eforturi. A-l face să-i fie dor de tine este unul dintre pașii necesari pentru a-l cuceri și a deveni pentru el o femeie fatală.