5 Motive pentru care bărbații își pierd interesul pentru relație.

Uneori, bărbatul își dă seama că sentimentul de dragoste a dispărut. Nu mai este îndrăgostit. De ce se întâmplă asta? Iată 5 dintre cele mai comune motive:

1. Relația de afaceri.

Dacă sunteți într-o relație și împărtășiți anumite responsabilități de viață (adică bani, copii, casă), e ușor ca interacțiunea cuplului vostru să se reducă la o serie de conversații de afaceri. Sunteți parteneri de afaceri, nu se schimbă asta, dar cheia este să fiți atenți atunci când vorbiți de afaceri și când vă relaxați și vă bucurați unii de alții. E dificil să fii îndrăgostit cu pasiune de cineva care vorbește mereu despre lucruri mari, serioase, importante. Găsiți timp pentru conversații distractive și jucăușe pentru a crea un echilibru în relația voastră.

2. Te vede mai mult ca pe o mamă și mai puțin ca iubită.

Există bărbați care au fost învățați că unele femei sunt mame, iar altele -iubite. Și le este foarte dificil să le vadă pe aceeași lungime de undă. Ține minte – nu ești mama, ești femeia lui.

3. Ești – întruchiparea veștilor proaste.

Cu timpul, acest lucru se întâmplă. Se întâmplă subconștient. Dacă de fiecare dată când îți vezi iubitul ai vești proaste, el te va asocia cu ele. Este nedrept că face asta, dar problema e reală și îi poate provoca mai puțin entuziasm în relație.

Într-o relație nu poți evita schimbul veștilor importante și neplăcute, dar trebuie să iei măsuri pentru a nu deveni întruchiparea lor. Vorbește mai mult despre momentele bune, pentru a crea momente speciale.

4. Bărbatul nu-ți mai simte admirația.

Din anumite motive, ideea că poți admira bărbatul – este străină multor femei. Dar este atât de important pentru a-l atrage. Bărbatul care simte că nu merită admirația ta, treptat își pierde interesul pentru relație.

5. Un singur cuvânt: Incompatibilitatea.

În timp, se manifestă diferite părți ale ambilor parteneri. Toate diferențele semnificative ies la iveală și deseori, unul sau ambii parteneri se frâng emoțional și spun: „Nu mai sunt interesat de această relație”.