Acesta e motivul pentru care Universul îți trimite oameni speciali în viața ta.

Universul ne trimite oameni minunați dintr-un motiv. Am făcut ceva bun și merităm un astfel de cadou.

Oamenii minunați – sunt cei care intră în viața ta fără avertisment. Ei sunt cei cu care vei dori să rămâi pentru totdeauna. Pentru că doar tu ești capabil(ă) să le apreciezi frumusețea sufletului și noblețea inimii.

Dacă ai avut norocul să întâlnești astfel de oameni, este pentru că ai înțeles esența acestui proces, ai realizat cât de importante sunt respectul și magia invizibilă a prieteniei puternice. Există mulți oameni minunați, dar cei pe care i-ai cunoscut, sunt cei mai buni și meriți să fii alături de ei.

Există oameni cu care te simți Acasă.

Ar putea fi partenerul, familia sau prietenii tăi. Sau toți împreună. De ce nu? Fiecare dintre noi are o Casă emoțională. Un loc sacru, unde se întâmplă poveștile de viață și unde toți vorbesc aceeași limbă.

Este vorba despre afecțiune, căldură și sprijin sincer, care ne ajută să creștem, care ne protejează de greutățile vieții. Dar această casă nu se construiește atât de ușor – ea necesită multă muncă și efort. Trebuie să udăm neobosit rădăcinile acestui copac, să ne asigurăm că ramurile sale sunt suficient de puternice pentru a ne proteja de furtună.

Oamenii frumoși pot apărea în viața noastră pe neașteptate, dar oare vor rămâne cu noi? Timpul – va arăta. Nu trebuie să uităm că în fiecare Casă există dezacorduri și bătălii, în urma cărora rămân cicatrici, care ne determină viața ulterioară.

Dragostea și prietenia oamenilor minunați ne schimbă viața și pe noi înșine. Până la urmă, trăim cu ei aceleași povești mici de viață, mergem umăr la umăr pe același drum. Îi prețuim și înțelegem cât de importanți sunt în viața noastră. Dar de asemenea știm că îi merităm.

Oamenii minunați și oamenii efemeri

Prezența oamenilor minunați în viața noastră – este sinonimul bunăstării și sănătății. Totuși, astfel de relații pozitive și sincere, din păcate, nu sunt atât de multe. De ce se întâmplă asta? De fapt, totul depinde de atenția și grija cu care îi vei trata în casa ta.

Oamenii vin și pleacă, iar sufletul rămâne.

În viața ta sunt prieteni care vin și pleacă. Relația cu ei a durat atât timp cât ați lucrat  împreună sau ați închiriat o casă. Nu aveți nicio obligație unul față de celălalt, întrucât prietenia dispare.

Oamenii extraordinari însă, intră în viața ta în alt mod. Ei te ajută să te cunoști mai bine, să înțelegi ce este Casa pentru tine, unde începe și unde se termină teritoriul ei. Acești oameni îți schimbă viața, bunăstarea și chiar soarta în direcția bună.

Merităm astfel de oameni doar atunci când suntem capabili să-i apreciem, să-i protejăm și să avem grijă de ei. Este ceva cu adevărat magic!