10 lucruri mici pe care bărbații le adoră în secret la femeia iubită.

Pentru un bărbat îndrăgostit, sursa emoțiilor pozitive poate fi chiar și cea mai imperceptibilă trăsătură sau obicei al femeii iubite. Exact aceste lucruri mici îl fac să zâmbească.

1. El zâmbește atunci când își amintește de ea.

Nu contează dacă lucrează din greu la birou sau este blocat în trafic – în oricare dintre aceste situații el se gândește la ea. Și zâmbește.

2. Îi place să vadă zâmbete pe fața ei. 

Bărbații adoră să-și vadă iubitele zâmbind. Le place să fie sursa acestei dispoziții bune, chiar dacă, de dragul lor trebuie să facă glume stupide.

3. Îi place să o atingă.

Orice bărbat adoră contactul cu femeia iubită. Doar așa se simte conectat cu ea – atât fizic, cât și emoțional. Pentru bărbat, nu există momente mai frumoase decât atunci când femeia iubită se sprijină de pieptul lui sau îi pune capul pe umăr.

4. Adoră când ea îi zburlește părul, în timp ce el conduce.

Aș dori să explic asta logic, dar tot ce vă pot spune este că pentru bărbat e o mare plăcere.

5. Îi place să-i privească fața după sărut.

În momentul sărutului simțim scânteia care se transmite de la parteneră. Și de multe ori exprimăm acest sentiment cu un zâmbet – aceasta este cea mai corectă reacție.

6. Adoră când ea se comportă amuzant. 

De exemplu, își încrețește nasul când izbucnește în râs, îl lovește pe umăr când e (puțin) furioasă sau își trage părul când e stresată. În aceste momente ea se comportă firesc, iar el observă aceste lucruri, pentru că o diferențiază de alte femei. Și îi place.

7. Alături de ea se simte el însuși.

Evident, fiecare bărbat (și femeie) trebuie să depună eforturi pentru ca relația să funcționeze și cu toate astea să se simtă ușor și confortabil împreună. Ei vor fi mândri de relație, nu de ei înșiși. Și împreună nu se vor plictisi niciodată.

8. Îi place să-i ceară sfatul. 

Dacă într-adevăr respecți omul pentru gândurile sale și pentru ceea ce este, atunci ești fericit să-i ceri sfatul. Vrei să-ți spună tot ce crede despre situația ta. Îți dorești să contribuie la viitorul tău.

9. Îi place că este atrasă de el.

Mă refer la lucrurile mici plăcute – îmbrățișări, sărutări pe obraz, mâinile puse „accidental” pe genunchi. Sunt gesturi foarte intime și ni se întâmplă doar persoanele dragi. Ele literalmente ”împletesc” doi oameni împreună, unesc energia lor și transformă „tu și eu” în „noi”.

10. Îi place să o privească în ochi

Când doi oameni iubitori se privesc în ochi, ei simt o seninătate absolută. Vrei ca aceste momente să dureze pentru totdeauna. Bărbatul în aceste momente nu are suficiente cuvinte să-și descrie sentimentele. Tot ce poate face atunci când ea îl întreabă: „De ce mă privești așa?” – este să zâmbească și să-i răspundă: „Nu știu…” Dar, crede-mă, această privire vorbește despre dragoste mai mult decât toate cuvintele.