Simți că bărbatul se îndepărtează de tine? Ignoră-l și vezi ce se întâmplă.

Există motive pentru care bărbatul își pierde interesul pentru femeie, dar la fel de important este să cunoști ce poate face femeia pentru a-i păstra atenția, dacă observă că el se îndepărtează.

Cheia aici este să-i recunoști comportamentul la o etapă timpurie. Chiar și câteva zile de tăcere sau lipsa atracției fizice – pot fi semne că se plictisește cu tine.

Vorbește cu el despre problemele tale, iar dacă îți spune: „Sunt bine”, însă continuă să-și rețină acțiunile, este timpul să treci la treabă!

Tot ce trebuie să faci este să-ți eliberezi atașamentul și atenția față de el!

Din păcate, majoritatea femeilor fac exact opusul. Ele se îngrijorează, își exprimă nemulțumirea, făcându-l să se apropie și mai mult de „viața de burlac”, unde va încerca să se întâlnească cu o chelneriță de 18 ani sau își va cumpăra o mașină nouă.

Dar dacă îl faci să-i fie dor, el se va îngrijora și se va gândi că te-ar putea pierde.

Deci, tot ce trebuie să faci este să treci la așa-numitul „mod masculin”. Aici începi să te comporți ca el. Îndepărtează-te. Acum îi oferi spațiul necesar să înceapă totul din nou. Acest lucru ar trebui să-i ofere posibilitatea să fie cu tine, atunci când va fi pregătit pentru asta.

De ce? Pentru că l-ai făcut să simtă că este din nou singur și ai readus în joc senzațiile tari de vânătoare (după tine)!

Te șochează acest sfat? Da, este trist, însă bărbații sunt așa. Doar încearcă această tehnică și dacă te iubește cu adevărat, se va întoarce. Dacă nu te iubește, vei înțelege că nu trebuie să-ți pierzi anii pentru acest om.