Bucură-te de singurătate! 9 lucruri pe care le poate face doar femeia liberă.

Nu ești într-o relație – nu-ți face griji! Singurătatea nu este atât de groaznică. În realitate, este o perioadă minunată. Astăzi îți vom oferi 9 motive să iubești viața fără partener.

1. Nu trebuie să te prefaci că îți plac lucrurile care nu te interesează. 

Să râzi de glume care nu ți se par amuzante, să vizionezi filme cu supereroi sau să gătești. Aceste responsabilități ale „femeii corecte” acum nu mai sunt pe ordinea ta de zi. De ce? Pentru că ești liberă și singură!

Unele lucruri îți provoacă din când în când interes, dar obligația de a fi o femeie corectă, amabilă și mereu zâmbitoare acum nu mai există.

2.  Nu trebuie să-ți distribui timpul

Acum, când oficial ești liberă, nu mai există problema cum să-ți distribui timpul liber. Nu trebuie să găsești un echilibru între prieteni, partener și tine. Ești liberă să faci tot ce vrei și să nu raportezi nimănui nimic!

3. Nu trebuie să-ți împarți spațiul

Să trăiești cu o persoană iubitoare, atentă, care adoră curățenia – este minunat. Pe de altă parte, să trăiești cu cineva care face întotdeauna mizerie, este gălăgios și enervant – e un adevărat coșmar.

Găsește alinare în faptul că acum nu trebuie să împarți totul. Casa ta – regulile tale.

4. Te preocupi doar de problemele tale

Toți le au, dar din fericire ești singură. Singurele dificultăți cu care ai de-a face – sunt ale tale!

5. Te înțelegi, iar asta te face cea mai bună viitoare parteneră. 

Cel mai bun mod de a te cunoaște – este de a fi „pentru tine”, a-ți căuta propriile interese. Mergi la cursuri, învață să zbori, mergi într-o vacanță spontană, antrenează-te, distrează-te, visează, trăiește!

Când ești singură, totul este în mâinile tale. Acum ai ocazia să te înțelegi, să te iubești pentru a deveni o parteneră minunată în viitor.

6. Toate deciziile le iei tu

Nu-ți mai faci griji cu privire la cine îți va afecta alegerea. Acum, nu mai există necesitatea să-ți coordonezi deciziile cu cineva. Poți petrece toată ziua în pat mâncând și nimeni nu va observa.

7. Întregul pat este al tău

Relațiile sunt minunate. Dar necesitatea de a împărți patul – nu. La început, corpul care se rostogolește spre tine te înveselește, dar după șase luni, toate acțiunile lui doar te obosesc. Știind că acum poți dormi în mijlocul patului – te liniștește.

8. Nu trebuie să-ți împarți banii

Sau să-ți faci griji pentru o legătură financiară cu bărbatul. Poți cheltui banii așa cum îți dorești. Haine noi, spa, redecorarea dormitorului – doar dorințele tale! Atât timp cât nu ignori plata chiriei sau a facturilor, banii tăi îi poți cheltui pentru tine și nu trebuie să raportezi nimănui nimic. De asemenea, nu trebuie să-ți faci griji pentru datoriile cuiva. Bingo!

9. Noua ta relație bună este chiar după colț … poate.

Unul dintre beneficule singurătății – este posibilitatea de a merge la întâlniri. De a flirta, de a accepta complimente de la bărbați atrăgători și de a te bucura de faptul că o nouă iubire este deja aproape. Ea va veni când te aștepți cel puțin.

Acum știi că a avea o relație nu este întotdeauna cel mai bun lucru la care te poți gândi. Nu ai un partener – nicio problemă! Bucură-te de singurătate, atât timp cât o ai.