5 semne care te avertizează că acest bărbat nu este potrivit pentru tine

Chiar și atunci când ți se pare că ai întâlnit bărbatul unic, cu care poți păși cu încredere într-un viitor comun, uneori merită să-ți asculți intuiția și semnele pe care ți le transmite destinul. Adesea ignorăm semnele, iar apoi când este prea târziu pentru a schimba ceva, regretăm.

Nu ignora niciodată indicii cu care Universul vrea să-ți arate că ai alături bărbatul nepotrivit.

1. Lupți pentru el

Această stare te urmărește mereu, întrucât trebuie să lupți pentru bărbat captându-i atenția, atrăgându-i interesul, făcându-l să vrea să fie lângă tine. Oare într-o relație ideală femeia ar trebui să acționeze ca un cuceritor și să facă totul pentru ca el să-i răspundă la fel? Dacă bărbatul se lasă iubit, dar nu-ți răspunde cu sentimente similare și te ține la distanță, înseamnă că nu te prețuiește. Gândește-te, dacă un astfel de bărbat este demn de tine și dacă dorești ca viața ta să se transforme într-o bătălie eternă.

2. Ocupi un loc secundar în viața lui

Iar rolul principal îl atribuie altor oameni sau lucruri – prieteni, muncă, hobby-uri și, desigur, el însuși. Când se întâmplă asta, șansele ca bărbatul să se schimbe sunt aproape zero. Comportamentul său demonstrează clar că nu ești cea mai importantă persoană din viața lui, dar există alte lucruri mult mai semnificative. Ești gata să ocupi locul secund toată viața, așteptând ca bărbatul să-ți permită să intri în destinul lui?

3. Familia ta nu-l place. 

Desigur, alegerea ta nu ar trebui să depindă de nimeni, dar dacă toate rudele și prietenii spun că acest bărbat nu este potrivit pentru tine, merită să ții cont de sfaturile lor. Acești oameni, evident, nu-ți doresc răul și nu-ți spun aceste cuvinte doar pentru a te enerva. Probabil există un motiv important în punctul lor de vedere și ceva adevăr, așa că merită să privești mai atent pe cine ai alături de tine, probabil e timpul să-ți scoți ochelarii roz.

4. Nu se bucură pentru tine

De exemplu, de succesele și realizările tale, de momente bune și evenimentele plăcute din viața ta. De regulă, este o invidie banală, când bărbatul aflând că ai atins înălțimi într-un anumit domeniu, nu reacționează deloc la acest lucru sau se supără și vine cu pretenții nejustificate. În viitor, va fi extrem de dificil să conviețuiești cu o astfel de persoană. Oare ai nevoie de cineva care nu se poate bucura de realizările tale?

5. Îl „tragi” după tine 

Ceea ce înseamnă că bărbatul este atât de pasiv, nesigur și blocat într-o mlaștină, încât trebuie să-l ghidezi continuu, să-l împingi sau să-l stimulezi să acționeze. Această „piatră” pe care trebuie să o cari, cu siguranță nu este pentru o femeie adevărată. Dacă, desigur, nu dorești să duci totul pe umerii tăi și să-ți asumi responsabilitatea pentru tot.