Bărbatul își va pierde interesul pentru tine, dacă vei face aceste 7 lucruri pentru el.

Când întâlnim bărbatul visurilor noastre, încercăm să ne dizolvăm complet în el, să-i oferim iubire și grijă nelimitată. Însă în toate ar trebui să existe o măsură. În caz contrar, bărbații vor percepe toate astea exact invers și atunci din relație dispare cel mai important lucru – respectul.

De aceea, evită…

1. Lauda excesivă

Desigur, orice bărbat adoră să fie lăudat și apreciat pentru realizările sale. Însă laudele dulci, care sună în direcția lui continuu, dezvoltă în el sentimentul de superioritate, irezistibilitate și perfecțiune completă.

Și în curând va înceta să reacționeze la această laudă cu recunoștință, iar după puțin timp se va îndoi dacă are alături o femeie demnă.

2. Îți dorești să spui ”nu”, însă spui ”da”.

Relația a două persoane este o uniune voluntară în care nu există loc pentru nicio formă de violență fizică și morală.

Dacă bărbatul înțelege că femeia îi răspunde întotdeauna așa cum vrea el, în curând acesta va deveni un obicei. Apoi dorințele ei adevărate vor fi secundare și vor fi îndeplinite numai în cazul în care nu vor fi împotriva aspirațiilor lui.

3. Iertarea completă

Abilitatea de a ierta este un dar rar pe care nu oricine îl posedă. Iertând bărbatul, femeia se eliberează de resentimente, furie, ură. Cu toate acestea, iertarea nu poate fi permanentă.

Să treci cu vederea absolut orice acțiune – înseamnă să înrădăcinezi în conștiința masculină faptul că poate face întotdeauna rău, apoi să-și ceară iertare și totul va fi ca înainte.

4. Justificarea fiecărei fapte.

Întotdeauna îi găsești scuze chiar dacă a vorbit urât despre părinții tăi sau și-a găsit o amantă. Întotdeauna vor exista vinovați și motive care pot justifica cea mai urâtă și josnică faptă a omului apropiat.

Aceasta nu este dragoste. Este promovarea aroganței și nașterea unui monstru care întotdeauna te va privi de sus.

5. Distrugerea propriilor planuri și interese în favoarea lui

Nimănui nu-i place să-și schimbe planurile și să-și calce în picioare interesele. De fiecare dată când faci asta, bărbatul își dă seama că te poate manipula și îți va muta interesele tot mai jos. Despre ce respect putem vorbi aici?

6. Să-l faci cel mai important om în viața ta

Să faci din bărbat un rege și să-ți construiești viața pornind doar de la dorințele și aspirațiile lui – este o prostie.

Acest act va sublinia încă o dată slăbiciunea și dependența femeii și va înrădăcina în mintea bărbatului încrederea că el este creatorul ambelor destine.

7. Să depinzi financiar de el 

Bărbatul care știe că femeia depinde de el, nu numai moral, ci și financiar, este sigur de superioritatea sa și de faptul că nu va putea fi înlocuit.

Indiferent cine e alesul, femeia ar trebui să aibă întotdeauna un venit constant, o sursă financiară proprie la care are acces doar ea. O femeie ocupată întotdeauna provoacă respect și dorința de a construi o relație serioasă cu ea.