Trebuie să o încerci! Această metodă unică te va ajuta să-ți dezvolți calmul.

Această metodă unică te va ajuta să scapi de probleme, este simplă și ușor de utilizat, nu necesită pregătire profesională.

Deci, ai o problemă? Pentru a o elimina, doar urmează algoritmul:

1. Așează-te comod și numește problema cu voce tare.

2. Pune-ți prima întrebare de verificare „Și ce?”

3. Răspunde-ți la această întrebare.

4. Pune-ți a doua întrebare de verificare „Și ce?”

5. Din nou, răspunde-ți la întrebare.

Urmează algoritmul, repetând întrebarea de verificare „Și ce?” până când auzi din propria gură „Nimic!

Felicitări, ai distrus problema! Ședința de autopsihoterapie poate fi considerată finalizată.

Cineva poate spune că este o glumă, dar se înșală. Pentru că…

– Umorul este un lucru mult mai serios decât se crede de obicei. Umorul este energie universală care există în afara dualității. Este cel care ne duce dincolo de identificarea cu o anumită problemă, pentru că lucrurile de care ne râdem cu iubire – sunt deja o lecție învățată.

– Umorul ne ajută să ne privim dintr-o parte, întrucât ne permite să ne relaxăm. Relaxarea, pe de altă parte, crește vibrațiile și ne ajută să acceptăm ceea ce anterior provoca tensiune, durere și respingere.

– Orice s-ar întâmpla, trebuie să te identifici cu propriile gânduri și emoții, apoi vei simți un suspin de ușurare. Ai ieșit din acel joc și ai realizat că acest scenariu a fost pentru tine.

Gândește-te, dacă totul este atât de serios, atunci de ce în lumea noastră totul vine și pleacă? Lecțiile nu durează pentru totdeauna. Deci, suferi de ceea ce va dispărea sub presiunea evenimentelor și a timpului?

Desigur, aici nu vorbim despre durerea asociată cu pierderea sau boala gravă a unei persoane dragi etc.

– Umorul conține energia iubirii. El dăruiește libertate: să privești participanții dramei dintr-un unghi diferit. Iar acest lucru este extrem de important. Acum ei nu sunt victime, ci parteneri karmici, suflete pereche, care au fost de acord cu o lecție reciprocă de înțelegere a aspectelor Spiritului.

– Umorul are un efect vindecător asupra psihicului, fiziologiei și mentalității. Gândurile nu te mai rănesc, nu mai rulează același cântec. Emoțiile capătă claritate și pace. Corpul respiră liber, odihnindu-se de fosta revoltă a supărărilor.