10 cele mai drăguțe mesaje pe care i le poți scrie iubitului tău.

Cel mai important lucru în relațiile umane este atenția și sprijinul persoanei dragi. În aparență severi, bărbații de asemenea vor să audă cuvinte și declarații afectuoase din partea femeilor.

De aceea, amintește-i discret despre sentimentele tale scriindu-i mesaje simple, dar drăguțe.

1. Iubesc… (ochii, buzele, mâinile, urechile, pistruii, alunițele …) tale.

Spune-i cât mai multe complimente! Orice persoană adoră să le primească. Este  important ca bărbatul să-ți simtă dragostea. Încearcă să alegi ceva specific și folosește-ți imaginația.

2. Ești cel mai…. din lume.

Precizează care sunt caracteristicile care te atrag și te fac fericită. Aici deja gândește-te cum este pentru tine: cel mai bun, grijuliu, dorit, frumos, deștept, blând, atent etc. Oferă-i posibilitatea să se manifeste din cea mai bună parte a sa.

3. Vei reuși, nu te îndoi. Succes!

Dacă bărbatul tău are preconizat un eveniment important, acest mesaj este cel mai potrivit în acest caz. Acest lucru va consolida relația și îi va oferi un stimulent puternic că puteți depăși împreună orice situație. Această frază îl va încuraja, îi va oferi încredere în sine. Va vedea că îl susții, crezi în el și îți fac griji.

4. Mă gândesc la tine

Nu este neapărat nevoie să găsești un motiv special pentru a-ți aminti de persoana iubită. Pe parcursul zilei, bărbatul va fi deosebit de mulțumit să-ți simtă atenția.

5. Mi-e dor de tine…

Poți continua seria logică. Nu te limita la fraze scurte. Precizează că îți lipsesc atingerile, îmbrățișările, vocea, privirea lui. Văzând un astfel de mesaj, bărbatul va fi atras de atmosfera romantică și va dori să te vadă cât mai curând.

6. Mă bucur că te am în viața mea…

O astfel de confesiune este valoroasă în sine. La  dorință poți evidenția principalele motive de bucurie, atunci bărbatul cu siguranță nu va rămâne indiferent!

7. Iartă-mă, dar nu reușesc. 

Acesta este unul dintre principale mesaje în relația dintre bărbat și femeie! Astfel, el va înțelege că îi prețuiești timpul și ești tristă din cauza obstacolului neprevăzut al întâlnirii voastre.

8. Am o surpriză pentru tine …

Bărbații, ca și copiii, adoră surprizele! Imprevizibilitatea provoacă emoții plăcute din manifestarea semnelor de atenție.

9. Mulțumesc pentru…

Asigură-te că mulțumești bărbatul pentru atenție și grijă. Recunoștința va fi pentru el un stimulent puternic să-și exprime dragostea în diferite moduri.

10. Am nevoie de tine …

Un astfel de mesaj nu implică tristețea. Deci, îi poți spune cu adevărat despre sentimentele tale profunde și seriozitatea intențiilor. Întotdeauna e plăcut să știi că ocupi un loc important în inima persoanei dragi.