O femeie puternică nu va accepta mediocritatea. Ea are nevoie de un bărbat puternic.

Femeile puternice sunt frumoase, independente și curajoase. Își creează singure un nume. Lucrează cu mult zel și iubesc din toată inima. Au o minte ageră, o inimă bună și o voce puternică. Astfel de femei știu exact ce își doresc de la viață și relații. Nu-și vor pierde timpul cu oameni care nu sunt demni de ele.

Femeile puternice încearcă întotdeauna să facă lucrurile corect, au principii ferme și nu vor face compromisuri. Ele se descurcă singure și pentru asta nu au nevoie de un bărbat.

Nu toți bărbații vor fi în măsură să satisfacă standardele unei femei puternice, pentru că ea îi provoacă pe toți cei care apar în viața ei. Niciodată nu se va întâlni cu cel care nu i se potrivește.

Bărbatul ei trebuie să se respecte, să fie încrezător, astfel încât și ea să creadă în el. Trebuie să fie capabil să facă față presiunii, pentru că îl va aduce la limita capacităților. Femeia puternică știe că diamantele se formează sub presiune mare și ea adoră diamantele.

Ea poate avea răbdare, dar nu va accepta mediocritatea. Te va face să privești lumea altfel, de aceea trebuie să fii deschis și dispus să o auzi.

Femeia puternică nu va fi de acord cu tot ceea ce spui. Dacă este necesar, va sta ferm pe poziția sa. Nu va fi de acord cu tine dacă vede că greșești. Nu va renunța la convingerile sale. Dar dacă nu are dreptate, ea va găsi forțe în sine să recunoască acest lucru.

Femeia puternică va fi întotdeauna sinceră atunci când vine vorba de nevoile ei. Trebuie să-i corespunzi standardelor și așteptărilor, pentru că nu va accepta contrariul. O astfel de femeie va vorbi mereu direct. Ea este un interlocutor priceput și nu va aștepta să-i ghicești dorințele și nevoile.

Nu se va ascunde de adevăr și nu se teme să fie sinceră. Pentru a fi lângă o astfel de femeie, trebuie să fii rezistent. Ea nu va ascunde adevărul de tine chiar dacă ceea ce-ți spune te doare.

Femeia puternică știe că pentru a obține ceea ce dorește, trebuie să muncească din greu. Dacă vei deveni arogant, nu va sta prea mult pe gânduri și te va părăsi. Ea este dispusă să lupte pentru dragoste, dar va aștepta același lucru în schimb. În relație trebuie să investești la fel de mult cât primești.

Femeia puternică înțelege că dificultățile într-o relație sunt inevitabile, dar nu asta nu o va  opri, pentru că nu i-a fost niciodată frică de încercări.

Dacă vrei să cucerești o femeie puternică, trebuie să-i corespunzi.