20 de lucruri importante pe care trebuie să i le spui fiicei tale înainte de a fi prea târziu.

Lumea nu este atât de frumoasă precum este prezentată în filmele romantice și desenele animate despre prințese. Și fiica ar trebui să știe asta. Spune-i că se va confrunta cu multe probleme și dificultăți. Dar trebuie să învețe să le depășească.

Iată 20 de lucruri pe care ar trebui să le cunoască fiica ta înainte de a păși în viața adultă:

1. Fericirea nu este în bani, realizări profesionale sau lucruri materiale. Trebuie să înveți să fii fericită, indiferent de orice.

2. Aspectul nu este totul. Frumusețea interioară dăruiește o strălucire care înfrumusețează orice femeie, chiar și atunci când tinerețea trece.

3. Iubirea nu întotdeauna îți aduce fericire. Din fiecare relație trebuie să înveți o lecție, să nu te dezamăgești în dragoste și să continui căutarea.

4. Niciun bărbat nu are dreptul să lovească, să insulte sau să umilească o femeie. Fiica ta trebuie să învețe să se iubească și să evite relațiile nesănătoase.

5. Nu merită să ai încredere în primul bărbat pe care îl întâlnești. Încrederea trebuie meritată. Învață-ți fiica să-și asculte intuiția și nu permită nimănui să o înșele.

6. Trebuie să-ți alegi cu grijă prietenii, cei care vor fi alături și la bine și la greu. Adevărata prietenie este un dar al sorții.

7. Și femeile puternice plâng. Trebuie să-ți descarci emoțiile, să te accepți așa cum ești. Sănătatea emoțională a femeii este cea mai importantă.

8. Trecutul trebuie sa rămână în trecut. Întotdeauna privește doar înainte și trăiește în prezent.

9. Nu trebuie să urmezi mulțimea. Înainte de a face ceva, trebuie să te gândești la consecințele cu care vei trăi mai târziu.

10. Trebuie să înveți să-i respecți pe ceilalți și pe tine. Primul pas în această direcție este să te iubești, să-ți iubești corpul și aspectul. Să-ți accepți caracteristicile personalității.

11. Nu trebuie să acorzi prea multă atenție cuvintelor și opiniilor celorlalți. Încrederea în sine este cheia succesului.

12. Nu toți oamenii spun întotdeauna adevărul. Trebuie să fii capabilă să recunoști minciunile.

13. Nu este nevoie să-ți expui viața pe rețelele sociale. O anumită parte ar trebui să rămână necunoscută publicului larg. Astfel vei evita invidia și răutatea din partea celorlalți.

14. Chiar dacă îți lipsește ceva în viață, trebuie să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai. Există oameni care o duc mult mai rău.

15. Trebuie să-ți stabilești corect prioritățile. Fă-ți o listă și ține cont de ea. Întotdeauna ține în minte obiectivul și urmează-ți calea.

16. Trebuie să fii independentă, pentru a nu permite nimănui să-ți dicteze și să-ți controleze viața. Viața fiecărei persoane este în mâinile sale.

17. Faptele bune păstrează-le în secret. Nu este nevoie să strigi despre caritate la fiecare colț.

18. Nu acumula furie și resentimente. Viața devine mai bună atunci când eliberezi tot ce te ține pe loc.

19. Este important să păstrezi iubirea în relație, indiferent de problemele cotidiene, rutină, dificultăți și probleme.

20. Uneori viața e grea, dar merită trăită.