O femeie puternică întotdeauna va face aceste 16 lucruri, chiar și atunci când îi este foarte greu.

O femeie puternică întotdeauna va face aceste 16 lucruri, chiar și atunci când îi este foarte greu.

Pentru că e puternică… Și asta spune totul!

1. Ea muncește

Da, sunt zile când nu vrea să iasă din casă, vrea să stea în pat până la prânz. Dar asta nu o împiedică să se ridice și să meargă la muncă. Ea este responsabilă. Nu-și face favoruri.

2. Se îndepărtează de oamenii toxici.

Și nu contează că a cunoscut acest om toată viața. Dacă cineva devine o sursă de stres pentru ea – îl va lăsa în trecut. Nu tolerează toxicitatea. Știe că oamenii care îi otrăvesc viața – nu au loc lângă ea.

3. Se iubește 

Are complexe, ca oricine. Deși există momente în care nu este deloc sigură de sine, nu încetează să se considere o femeie frumoasă. O femeie prețioasă.

4. Își exprimă deschis emoțiile.

Știe că pentru a plânge, pentru a fi vulnerabilă, pentru a-și deschide inima și sufletul, are nevoie de forță. Deși acest lucru este dificil, ea va spune întotdeauna adevărul. Ea va rămâne mereu adevărată.

5. Lasă în urmă o relație proastă.

Nu se teme de singurătate. Mai bine va fi singură decât în capcana unei relații în care nu este apreciată. Standardele ei pentru bărbați sunt mari, precum și standardele pentru sine.

6. Are grijă de sănătatea sa psihologică.

Își urmărește starea minții, precum și a corpului. Își face o zi de odihnă dacă este necesar. Știe că merită fericire și va face totul pentru asta.

7. Susține alte femei.

Nu tratează alte femei ca rivale, dar ca pe niște surori. Ea le susține.

8. Crede în sine. 

Nu încetează niciodată să creadă că va avea succes. Poate că suferă eșecuri, dar se ridică mereu și continuă. Ea merge până ajunge la destinație, pentru că este o luptătoare.

9. Spune ”nu”.

Are obiceiul să-și asume o mulțime de lucruri, dar înțelege că nu este o superfemeie. Își cunoaște limitele și știe când trebuie să spună nu. Știe să-și calculeze puterea.

10. Are grijă de sine.

Știe că este singura persoană pe care se poate baza. De aceea, ea însăși câștigă bani, plătește facturile. Este definiția independenței.

11. Dar știe să ceară și ajutorul.

Își cunoaște posibilitățile. Și dacă îi este greu să facă singură ceva, nu evită să ceară ajutorul. Știe că incapacitatea de a face totul – nu este o slăbiciune. Chiar și cei mai puternici oameni au nevoie uneori de ajutor.

12. Spune ceea ce crede.

Nu-și ascunde niciodată opinia. Și nu contează că altora nu le place. Ea trăiește după propriul adevăr.  Pentru ea, onestitatea este mai importantă decât acordul.

13. Practică bunătatea

Atunci când este alături de cineva pe care nu-l tolerează, se va comporta cu demnitate, cu zâmbet pe față. Va încerca să manifeste compasiune pentru oricine, chiar dacă unii nu merită acest lucru.

14. Nu tolerează lipsa de respect.

Deși nu-i plac conflictele, atunci când cineva depășește limitele – ea se poate apăra, atât pe sine, cât și pe cei dragi.

15. Se dezvoltă constant

Se evaluează sobru, știe ce trebuie să-și îmbunătățească. În fiecare zi încearcă să devină mai bună.

16. Este capabilă să supraviețuiască vremurilor dificile.

Și ei îi este greu. Dar, indiferent de obstacole, este suficient de puternică să treacă peste toate devenind și mai puternică.