10 mesaje care vor topi inima oricărui bărbat. Nu ezita să i le scrii.

Se crede că bărbații sunt mai puțin emoționali decât femeile. Dar asta nu înseamnă că nu le-ar plăcea să știe ce atitudine ai față de ei. Dacă îi vei spune bărbatului iubit despre sentimentele tale, cu siguranță îi vei face ziua mai bună. Nu ezita să-i trimiți astfel de mesaje:

1. Cu ceva timp în urmă, într-o zi specială, am întâlnit un înger care mă protejează și îmi oferă dragostea lui. Te iubesc!

2. Fiecare picătură de ploaie – este lacrima mea, inima mea plânge de dorul tău. Te iubesc, revino cât mai curând, mi-e dor de tine!

3. Cel mai rău lucru pentru mine – este să mă gândesc la ochii tăi frumoși și să nu-i pot privi. Să mă gândesc la mâinile tale blânde și să nu simt căldura lor. Mi-e dor de tine. Vino cât mai curând, iubire.

4. Îmi place să mă simt ca o fetiță protejată în brațele tale puternice, fiind sigură că nu vei permite nimănui să mă rănească.

5. Așteptam demult un bărbat cu care să mă simt la fel de confortabil ascultând muzica pe litoral sau dansând în ploaie. Această persoană pentru mine ești tu. Te iubesc, mi-e dor de tine.

6. În această lume, totul are un sfârșit, dar dragostea noastră este infinită. Pentru mine ești nu doar iubitul meu, ci unicul om căruia îi pot deschide inima.

7. În fiecare zi mă rugam să întâlnesc o persoană bună. Dar nici nu-mi puteam imagina că voi întâlni bărbatul care îmi va depăși toate așteptările. Ești visul meu devenit realitate. Te iubesc.

8. Nu pot trăi niciun minut fără tine. Tandrețea și bunătatea ta au devenit cheița care îmi deschide inima. Ești minunat.

9. După întâlnirea noastră viața mea s-a schimbat, am cunoscut ce este fericirea nelimitată. Îți mulțumesc pentru serile noastre romantice și conversațiile de suflet.

10. Am decis să nu mai număr anii trăiți, pentru că singurul final al iubirii noastre este – eternitatea comună.