Relatii

Ce are în vedere fiecare semn al zodiacului când îți spune: ”Te iubesc”

Fiecare dintre noi cel puțin o dată și-a mărturisit iubirea, dar în același timp a pus propria semnificație în expresia „te iubesc”. Astrologia vă poate ajuta să înțelegeți ce are în vedere fiecare semn zodiacal atunci când spune: ”Te iubesc!”

Berbec

Când Berbecul îți spune „te iubesc” – înseamnă că te adoră și te iubește la nebunie, dar sentimentele lui se pot schimba în aceeași secundă, dacă încetezi să-i trezești curiozitatea. Dacă Berbecul se plictisește cu tine, consideră că nu a mai rămas nici urmă din iubirea lui.

Taur

Când Taurul îți spune „te iubesc” – înseamnă că are încredere în tine și este gata să-ți ofere inima, dar mai întâi de toate trebuie să fie sigur că nu-l vei răni. Taurul va pierde mult timp pentru a se asigura că poate avea încredere în tine. Iubirea adevărată, în opinia lui, este imposibilă fără acest lucru.

Gemeni

Când Gemenii spun „Te iubesc” – înseamnă că alături de tine pot fi ei înșiși, fără să pretindă că sunt ceea ce nu sunt cu adevărat. Gemenii sunt extrem de selectivi față de oamenii pentru care au sentimente. Dacă își mărturisesc dragostea, înseamnă că în sfârșit sunt pregătiți să înceteze să se prefacă niște petrecăreți.

Rac 

Când Racul îți spune „Te iubesc” – înseamnă că te va iubi veșnic și imens, iar iubirea lui nu se va epuiza niciodată. Racii sunt foarte emoționali și tratează relațiile extrem de serios. Le ia mult timp să-și vindece inima frântă și să se recupereze după despărțire.

Leu

Pentru Lei expresia „te iubesc” – înseamnă că ai meritat o recompensă sub forma iubirii lor. Apreciază-o, pentru că nu este întâmplătoare. Leul este obsedat de ego-ul său. Dacă primești o declarație de dragoste din partea lui, te poți considera o persoană cu adevărat specială.

Fecioara

Când o Fecioară îți spune „te iubesc” – înseamnă că ești înzestrat cu toate trăsăturile de caracter pe care ar dori să le vadă în partenerul său. Ești o persoană minunată, frumoasă, talentată și ai un bun simț al umorului. Fecioara poate fi incredibil de selectivă și dacă ți-a mărturisit sentimentele, atunci te iubește cu adevărat.

Balanța

Când Balanța spune „Te iubesc” – înseamnă că te va alege întotdeauna doar pe tine și nu va înceta să-ți susțină aspirațiile. Balanțele doresc să fie utile pentru partenerii lor și să poată percepe orice situație din punctul lor de vedere. Dar, cel mai mult, vor ca dragostea să fie reciprocă.

Scorpion

Când Scorpionii îți spune „te iubesc” înseamnă că iubirea lui îți aparține numai ție. Pasiunea inerentă Scorpionilor este ca un element incontrolabil și copleșitor.

Săgetător

Când Săgetătorul îți spune „Te iubesc” – înseamnă că, în ciuda sentimentelor pe care le simte pentru tine, el nu este pregătit să fie legat de o promisiune. Săgetătorul se teme să nu piardă ocazia de a face ceea ce vrea atunci când vrea.

Capricorn

Când Capricornul îți spune „te iubesc” – înseamnă că vede în tine persoana cu care și-ar construi viitorul. Dacă auzi această frază, fii sigură că nu sunt cuvinte goale. El ia dragostea în serios și este gata să facă totul pentru ca ea să continue.

Vărsător

Când Vărsătorul îți spune „Te iubesc” – este cea mai sentimentală frază pe care o poți auzi din gura lui. Vărsătorii nu sunt printre cei mai emoționali nativi ai zodiacului, de aceea declarațiile de dragoste pentru ei au o importanță deosebită.

Pești

Când Peștii îți spun „te iubesc” – ei îți încredințează inima cu care trebuie să fii extrem de atent, pentru că, dacă o frângi nu vor avea nimic de făcut decât să gestioneze această situație în cel mai creativ mod. Peștii sunt incredibil de sensibili și, de cele mai multe ori își exprimă emoțiile prin artă. Dacă te iubesc, fii pregătit ca această iubire să-i inspire să fie creativi.

Exit mobile version