Limbajul gesturilor. Picioarele pot spune mai mult decât cuvintele.

Limbajul corpului – este una dintre cele mai importante surse de informații. Desigur, în timpul zilei ne mișcăm foarte mult, dar fiecare om are poziții îndrăgite care pot spune multe despre caracterul său. Astăzi vom vorbi despre diferite poziții ale picioarelor în timp ce stăm așezați.

Poziția picioarelor

Poziția A

Oamenii care preferă să stea în această poziție de cele mai multe ori sunt foarte indeciși și scrupuloși. Sunt extrem de supărați că nu pot face nimic în acest sens. Astfel de oameni își supraestimează adesea forțe și abilitățile.

Ei sunt introvertiți care nu tolerează companiile zgomotoase și le place să petreacă timpul în singurătate. Cu toate acestea, ei cunosc foarte bine oamenii, fiind capabili să facă o analiză subtilă.

Poziția B

Oamenii care adoră să stea în această poziție cea mai mare parte a timpului – sunt încrezători în forțele și capacitățile lor. Cu siguranță sunt lideri care de dragul carierei sunt dispuși să facă multe sacrificii. Le place schimbarea rapidă a evenimentelor, nu suportă monotonia. Această poziție a picioarelor este foarte frecventă în Europa și Asia.

Poziția C

Acești oameni sunt adesea acuzați pe nedrept de neatenție și neglijență. Deși, în realitate, ei pot găsi cu ochii închiși ceea ce au nevoie. Înțeleg în felul lor ordinea și viața în general. Defectul lor de bază este – incapacitatea de a se concentra pe ceva un timp îndelungat. Se distrag ușor pe lucruri străine.

Poziția D

Oamenii care preferă o astfel de poziție sunt sinceri și direcți. Au calități precum exactitatea, metodologia și pedantismul. Uneori se concentrează prea mult pe ordinea perfectă. Acești oameni se comportă puțin rece, dar în spatele măștii înșelătoare se ascunde o inimă de aur.

Poziția E

Acești oameni sunt închiși și rezervați. Sunt foarte sensibili la critici de aceea nu suportă nici cel mai mic reproș la adresa lor. Prietenii nu ar trebui să le  rănească sufletul vulnerabil dacă doresc să mențină o relație bună cu ei.