Karma singurătății. Motive și soluții.

Motivele karmice ale singurătății pot fi asociate cu experiența anterioară a sufletului și dobândită de om în încarnările anterioare. Dacă credeți că singurătatea karmică este despre dvs., experiența și sfaturile expertului vă vor fi foarte utile.

Ce este singurătatea karmică?

La naștere, primim anumite sarcini karmice, iar unii – blocuri karmice care trebuie depășite în această viață. Pe baza legilor karmei, nu venim în această lume întâmplător, ci pentru a ne îndeplini misiunea. Chiar dacă nu intenționăm să intrăm în contact cu oamenii din jurul nostru, mai devreme sau mai târziu soarta ne va ciocni cu omul cu care trebuie să învățăm ceva. Fiecare persoană cu care ne confruntăm astăzi, apare în viața noastră pentru a corecta greșelile karmice din trecut.

Karma singurătății i se dă omului pentru ca personalitatea să se cunoască mai profund pe sine, să analizeze acele situații care au fost făcute incorect în viața anterioară și în încarnările din trecut. De regulă, dacă omul este respins aici și acum și nu are o relație personală stabilă – înseamnă că el trebuie să caute alte modalități de a stabili relații cu oamenii din jurul său. Numai prin auto-dezvoltare îți poți schimba soarta, îți poți regla karma și atunci singurătatea va trece într-o altă formă, dăruindu-i omului un partener potrivit și o relație confortabilă.

Motivele singurătății karmice

Probabil în încarnarea anterioară ți-ai creat un idol și la urmă ai rămas cu nimic. Sau invers – ai devenit obiectul admirației care respingea nepoliticos încercările de a stabili relații normale cu el. Ți-ai fi putut seta standarde prea înalte a statutului social și astfel ai împiedicat cea mai mică posibilitate de a contacta cu persoane ce au un statut social mai mic. Unii, în experiența anterioară erau într-o continuă căutare a dragostei adevărate, fără să-și fi găsit idealul. Alții, nu știau deloc să iubească, iar pentru cineva singurul obiect al iubirii și adorației era el însuși. Cineva, în numele idealurilor s-a îndepărtat de treburile lumești și s-a dedicat lui Dumnezeu. Altcineva n-a găsit forțe în sine să-și caute o nouă jumătate după moartea partenerului, simțind atașament pentru iubirea moartă. Cuiva i-au rămas copiii, pentru care și-a sacrificat viața personală.

Toți acești oameni au componente comune – karma singurătății, care determină viitoarea cale în încarnările ulterioare. Drept urmare, omul nu-și poate întâlni perechea și rămâne singur pentru cunoaștere și autoanaliză, până când va obține o conștientizare completă a ceea ce se întâmplă.

Cum faci față singurătății karmice?

Pentru a corecta karma singurătății și a trăi în armonie este foarte important să analizezi situațiile și acțiunile cu care te confrunți în mod regulat. Este necesar să fii atent(ă) la lecțiile pe care ți le aduce viața reală și atunci există șansa reală de a corecta unele greșeli karmice din contul transformării și eforturilor volitive, care în final pot duce la construirea relațiilor de succes.

Lucrul cu un expert calificat în domeniul ezoterismului poate grăbi procesul de analiză. Țineți minte că: după ce trecem printr-o experiență dificilă, venim singuri în această lume și ne însoțesc doar tovarășii de drum, care ne oferă ocazia să ne corectăm destinul și să trăim în armonie. Deci, fiți atenți la tot ce se întâmplă. Și acordați o atenție deosebită situațiilor repetate sau similare – în ele se află cheia rezolvării problemelor karmice.