5 fraze care se regăsesc doar în vocabularul unui bărbat stupid

De cele mai multe ori, cuvintele, nu faptele trădează bărbatul prost și needucat. Psihologii disting câteva fraze comune care demonstrează clar mintea slabă a bărbatului.

Orice manifestare a gândirii de turmă poate indica faptul că omul este neputincios în sens intelectual, mai ales dacă folosește stereotipuri pentru a-și demonstra dreptatea.

1.”Ești urâtă.”

Doar un bărbat needucat își va permite să pună accent pe defectele exterioare ale femeii. Un bărbat inteligent și înțelept nu va spune nimic din ce ar putea jigni o femeie, chiar dacă ea l-a enervat.

Oamenii proști întotdeauna încearcă să jignească alte persoane cu insulte. Acest lucru indică clar că nu ar trebui să ai de-a face cu ei. Dacă bărbatul ridiculizează defectele altor persoane, fugi de el cât mai repede.

2. ”Femeia ar trebui să…”

Să gătească, să nască urmași, să facă treburile casnice etc. Această frază are multe secvențe care pot fi privite ca un indicator al prostiei masculine. Toate au un lucru în comun – gândirea stereotipică.

Doar bărbații stupizi cred că femeile există exclusiv pentru a naște copii, a distra bărbații, a fi proprietatea lor. Așa gândesc tiranii și manipulatorii, care se cred superiori.

3. „Nu ai făcut armata – nu ești bărbat.”

Forța unui bărbat este în bunătate, înțelepciune, înțelegere, generozitate și nu în faptul că a făcut armata sau nu. Cineva este puternic fizic, iar cineva este puternic intelectual. În lumea modernă forța brută nu este atât de relevantă, întrucât nu există necesitatea să obținem mâncarea mergând la vânătoare.

4. “Bărbatul este stăpân în casă.”

Bărbații stupizi folosesc această afirmație stereotipică pentru a conduce femeia.

Chiar dacă bărbatul într-adevăr este stăpân în casă și joacă un rol decisiv în familie, o persoană normală nu va opera cu acest lucru în dispute și nu va striga despre asta. Un bărbat inteligent va putea înlocui această frază, pentru a nu-și jigni femeia. Un adevărat stăpân își asumă responsabilitatea, își dovedește statutul prin fapte, nu prin vorbe.

5. “Domnișoară, pot să fac cunoștință cu tine?”

Această frază banală este demodată și chiar sună cumva dezgustător și respingător. Doar cei care nu pot veni cu o altă alternativă, încearcă să agațe astfel. Chiar dacă bărbatul nu este prost, el este cel puțin leneș, pentru că nu încearcă să fie original atunci când vrea să cunoască fata care i-a plăcut.

Cu oamenii stupizi e greu să comunici, ei rareori gândesc analitic. Nu poți dovedi nimic, nu le poți transmite nimic. Desigur, poți continua comunicarea cu astfel de bărbați, dar dacă ai auzit una dintre aceste fraze, ar trebui să fii precaută, întrucât poate fi un semnal de alarmă.