2 motive pentru care femeile sunt adesea nemulțumite de aspectul exterior.

Cât de mulțumită poate fi o persoană de tot ce i se întâmplă în viață? De muncă, familie, sănătate sau aspect?

Fiecare dintre noi se confruntă cu nemulțumirea cel puțin o dată în viață în orice direcție, însă femeile reacționează deosebit de sensibil atunci când vine vorba de aspectul exterior. De ce se întâmplă acest lucru, cine este de vină și ce poți face în acest caz?

Motivele pot fi obiective și subiective.

La cele obiective se poate atribui nemulțumirea după o boală lungă sau invers, după un eveniment fericit, sarcina și nașterea, care nu trec fără urme pentru siluetă.

Printre cele subiective se numără bârfele, șoaptele colegilor sau vecinilor, observațiile sarcastice sau părerile unor persoane necunoscute. Vârsta când femeile reacționează cel mai sensibil la aceste observații acide este în perioada pubertății și înainte de pensionare: la 50-55 de ani.

Încrederea în aspectul exterior îi deschide femeii toate oportunitățile. O astfel de femeie înflorește, crește și se dezvoltă. Dar ce o împiedică să se bucure de sine?

Blocurile psihologice, setările și scenariile sunt proiectate în critici despre aspectul exterior. Starea ei de spirit nu este la înălțime, are privirea stinsă, experiențele amoroase și ridurile se adâncesc.

Silueta feminină este cauza multor complexe. Iar acest lucru se întâmplă din cauza mass-media, inclusiv, industria frumuseții, care face salturi și inventează produse noi de îngrijire personală „obligatorii”, „vitale” ”necesare”.

Părul din toate reclamele este mătăsos și strălucitor. Culoarea și structura părului ca în reclame provoacă sentimentul de invidie și dorința de a-l face exact așa. Cosmetologia promovează siguranța procedurilor de injecție și, în general, fără ele, frumusețea naturală nu este deloc frumusețe. Toate femeile ar trebui, începând de la 18 ani să-și introducă „cocktailurile frumuseții”.

Înțelegerea frumuseții se schimbă în timp.

Acum, dacă femeia nu corespunde acestor parametri, încrederea în sine îi dispare cu viteza sunetului.

Fiecare fată, femeie ar trebui să țină minte că frumusețea este în ochii privitorului. Să-ți păstrezi personalitatea și să adopți un stil de viață sănătos garantează satisfacția de sine.