Cu siguranță nu ai nevoie de ei: 5 tipuri de bărbați pe care ar trebui să-i eviți.

Fiecare bărbat are caracterul și tipul său special. Unii reprezentanți ai s*xului puternic le oferă iubitelor bucurie și veselie, în timp ce alții inconștient pot ruina chiar și cea mai minunată seară. Aceștia din urmă ar trebui evitați.

Bărbatul infantil

De obicei, acești bărbați sunt numiți ”băiețeii” mamei. Ei sunt inofensivi, dar în relație întotdeauna vor exista trei. Tu, el și mama lui.

Ea îl va suna mereu, îi va cere în orice moment să o ajute. Bărbatul infantil cu greu va lua o decizie proprie, el întotdeauna îi va cere opinia mamei sale.

Bărbatul care se teme de iubire 

Acest tip de bărbat este vesel, înstărit, înconjurat de mulți prieteni. Dar poate avea peste 40 de ani și căsătoria să nu fie în planurile lui.

În viața lui nu există loc pentru femeie. Comunicarea cu femeile mai degrabă este o distracție pentru el. Cu un astfel de bărbat poți petrece o seară sau un weekend grozav, dar el nu te va cere de soție.

Pericolul unor astfel de bărbați constă în faptul că ei pot dispărea din viața femeii în orice moment. Își prețuiesc prea mult libertatea.

Plângăciosul

Acești bărbați sunt niște ratați. Adesea se plâng de viață, dau vina pe ceilalți pentru greșelile lor. Bărbatul plângăcios de multe ori nu are un loc de muncă stabil. El susține că în momentul de față nu există nicio ofertă adecvată sau că așteaptă o ofertă profitabilă. Cum nu se poate asigura singur pe sine, familia pentru el va fi o povară.

Tiranul

Despoții și tiranii știu să se deghizeze bine. Astfel de bărbați sunt atractivi, sunt brutali și chiar pot avea un trecut criminal.

La început au grijă de aleasa lor, o protejează. Apoi, o astfel de grijă se transformă în control total. Doamna trebuie să raporteze unde a petrecut fiecare minut fără el. Tiranii și despoții te suprimă emoțional și fizic. Ei sunt capabili să distrugă complet identitatea femeii.

Gigolo

Acest tip este dificil de depistat. De obicei, femeia înțelege că a căzut în plasa lui când deja este prea târziu. Și nu sunt neapărat băieți tineri, ei pot fi bărbați în vârstă. Sunt atrași de bunăstarea materială a femeii. Adesea se prezintă ca oameni de afaceri serioși, care în prezent au dificultăți financiare.

Poți înțelege ușor tipul de bărbat cu care ai de-a face dacă nu te grăbești și privești atent comportamentul lui.