I-ai topit inima! 10 fraze care îți spun că bărbatul s-a atașat de tine.

I-ai topit inima. Este încântat de tine.

Femeile întotdeauna au un arsenal întreg de cuvinte pentru situațiile în care cineva sau ceva nu le place. De asemenea, folosesc limbajul corpului și rotesc ochii pentru a îndepărta bărbatul nedorit.

Dar ce fac bărbații? Probabil spun multe, dar femeile nu înțeleg mesajul lor sau trec cu vederea unele semnale.

Există însă multe fraze cu care bărbații își exprimă pasiunea puternică pentru femeie:

1. „Acest lucru mi-a amintit de tine”

Bărbatul nu întotdeauna îți va spune ce crede despre tine, pentru că vrea să fie discret, să-și protejeze sentimentele de durere. El va vorbi despre ceva care îi amintește de tine. Se gândește la tine și vrea să știi asta, dar nu riscă să se exprime direct.

2. „Te pot ajuta”

Bărbații vor să se simtă utili. Dacă îți oferă ajutorul, atunci te place foarte mult. Bărbații fac ceva doar pentru femeia de care le pasă cu adevărat sau pentru „scopul final”. Dacă vine cu oferte de ajutor, cu siguranță nu-i ești indiferentă.

3. „Arăți grozav”

Dacă îți spune că arăți grozav, nu mai ghici ce a vrut să-ți spună cu adevărat. El crede că ești frumoasă astăzi și vrea să știi asta. Scaldă-te în aceste complimente!

4. „Sunt indispus (supărat, îngrijorat)”

Dacă bărbatul recunoaște voluntar că trăiește alte emoții decât fericirea sau „totul este în ordine”, el este atât de interesat de tine încât își arată vulnerabilitatea pe care de obicei o ascunde.

5. „Unde ai fost?” Ce faci? “

Bărbatul te întreabă unde ai fost sau ce faci? Te place! Dacă face asta constant, nu este maniac, ci un bărbat îndrăgostit de tine.

6. “Am observat că tu …”

Dacă pe neașteptate îți spune că a observat cum faci ceva, cum vorbești, cum mănânci sau cu ce ești îmbrăcată, atunci îți acordă o atenție deosebită. Și nu pentru că vrea să fie cel mai bun prieten al tău.

7. „Mi-e dor de tine”

Îi este dor de tine? Bărbații nu spun prea des astfel de lucruri, poate cu excepția cazului în care sunt prea sensibili sau romantici. Dacă îți spune asta, cel mai probabil deja ocupi un loc în inima lui. Chiar dacă acum sunteți într-o etapă nedeterminată.

8. „Voi fi alături de tine”

Această frază zboară doar de pe buzele unui bărbat cu intenții serioase. Dacă spune ceva de genul: „Îți sunt aproape, dacă este nevoie.”, „Ai cu cine să vorbești despre asta?”, „Voi fi bucuros să te ascult”, „Hai să vorbim” – atunci îți spune că vrea să facă parte din viața ta.

9. Te numește cu un cuvânt afectuos.

Dacă nu-ți spune pe nume, să știi că deja a decis: trebuie să devii femeia lui. Dacă îți spune pe nume, te tratează ca pe un prieten sau pur și simplu iubește sarcasmul și folosește pentru femei o abordare mai ispititoare.

10. “Vorbeam cu mama …”

Dacă își menționează mama și îți spune ce a împărtășit cu ea, atunci fie e cel mai bun prieten al tău, fie te place. Chiar dacă vorbește deschis despre mama sa, să știi că are încredere în tine.