3 motive pentru care relaxarea este cheia abundenței în viața unei femei.

Relaxarea în înțelegerea femeii moderne a devenit un fel de rudiment. Aș dori să vă reamintesc că atunci când omul primește orice stimul din lumea exterioară, el este obligat să reacționeze și de cele mai multe ori această reacție îi provoacă tensiune.

Dacă apare tensiunea, ea nu dispare de la sine. Este un fenomen care necesită atenție pentru a fi înlăturat.

Adesea acumulăm tensiune, creând în viață stresul cronic. Acum există o mulțime de informații care ne ajută să introducem cât mai multe sarcini în ziua noastră și multe secrete despre cum să le reușim pe toate în 24 de ore. Este valabil în special pentru femeile care își iubesc familia și, în același timp, vor să arate bine, să facă ceea ce iubesc, să-și realizeze potențialul, să învețe ceva nou. Femeia modernă care tinde spre succes simte responsabilitatea de a-i mulțumi pe toți.

Dar responsabilitatea nu este de a-i mulțumi, ci în modul în care îți trăiești viața. Conștientizarea unde alergi și de ce – aceasta este responsabilitatea ta. Reușești să obții în această cursă ceea ce-ți dorești?

Dacă nu-ți satisfaci nevoile, atunci în suflet se va forma un gol. Interiorul nu poate fi umplut cu lucruri din exterior. Și la un moment dat (copiii, soțul, casa) s-ar putea să nu fie o bucurie, ci o povară. Iar relaxarea – este una dintre nevoile fiziologice ale femeii.

Desigur, este înfricoșător să te relaxezi și să ai încredere în fluxul vieții, în tine, în bărbat. Crezi că totul se poate prăbuși. Poate ești surprinsă: dar nu se va întâmpla nimic rău, dimpotrivă, totul se va îmbunătăți. Femeia este creată pentru a trăi în relaxare și plăcere. Relaxarea stă pe două picioare și ambele trebuie să fie puternice, în caz contrar ea nu va fi profundă și de calitate înaltă. Aceste două picioare sunt: încrederea și acceptarea.

Vă voi oferi mai multe motive pentru care femeia trebuie să se relaxeze în mod regulat.

1. S*xualitatea

Femeia încordată nu este plastică. Sistemul ei hormonal este, cel mai probabil, cu o predominanță a hormonilor masculini, ceea ce îndepărtează bărbații de la o astfel de femeie.

O femeie relaxată este s*xy, corpul ei este liber, este plăcut, mișcările sunt plastice, iar feromonii atrag bărbații.

2. Silueta frumoasă

Foarte mulți oameni care trăiesc în stres cronic caută relaxare prin alimente. Și de cele mai multe ori aleg făina și dulciurile.

Doar atunci când încetezi să-ți ”mănânci” oboseala și lipsa altor plăceri, găsești în tine surse mai calitative de plăcere și relaxare.

3. Abundența

O femeie relaxată este întotdeauna mai feminină decât cea încordată.

Feminitatea este potențialul feminin. „Potențialul” tradus din latină înseamnă – „oportunitate”. Abundența vine întotdeauna la femeile feminine și la bărbații masculini. Ceea ce înseamnă că o astfel de femeie are mai multe opțiuni. În plus, femeia relaxată este în măsură să accepte mai multe daruri ale soartei decât cea tensionată.

Pentru a înțelege mai bine acest lucru realizează un test simplu.

Roagă un om apropiat să se încordeze și îmbrățișează-l în acest moment. Urmărește-ți sentimentele. Apoi roagă-l să se relaxeze și îmbrățișează-l din nou. Cred că poți face diferența.

La fel ne cuprinde și viața. Cu cât femeia este mai relaxată, cu atât este mai deschisă către o lume abundentă, către minuni și daruri care întotdeauna sunt gata pentru ea.

Există o mulțime de modalități de relaxare: masajul, contactul cu natura, cu apa, meditația, întinderea, tratamentele de înfrumusețare etc. Vreau să vă reamintesc că alcoolul și fumatul nu sunt factori de relaxare, dimpotrivă, ei provoacă și mai multă tensiune.

Desigur, conștientizarea nu este suficientă pentru a dobândi abilitatea relaxării regulate. Acest obicei trebuie dezvoltat, ca și altele.

Este important de înțeles că sarcina principală a fiecărei femei este să-și dezvolte feminitatea și să dobândească înțelepciune. Bărbații sunt foarte sensibili și au o mare dorință să-și satisfacă femeia. Însă ei pot satisface și umple doar femeia care va fi liberă de blocuri, de stres și prejudecăți distructive precum că relaxarea nu este importantă.

Dragi femei, permiteți-vă relaxarea și fiți fericite!