Dacă faci aceste 10 lucruri, bărbații pot profita ușor de tine.

Dacă faci următoarele lucruri, nu te mira că bărbații nu te iau în serios.

1. S*xul la prima întâlnire. Sărutul la prima întâlnire – pare a fi ceva inofensiv, dar el poate duce la ceva mai mult.

2. Îmbrăcămintea extrem de provocatoare. Ea face bărbații să înțeleagă că vrei să fii observată. În special, dacă pe lângă asta mai ai și un comportament provocator.

3. Conversațiile prea deschise. Vorbești mult despre experiența ta s*xuală, iar bărbații pot folosi asta pentru a profita de tine.

4. Dansurile provocatoare. Bărbații pot distinge o femeie ușor accesibilă pe ringul de dans, iar unii caută astfel de femei doar în cluburi.

5. Te îmbeți.

Dacă bei prea mult, vei crea impresia că nu te poți controla. Bărbații care doresc să profite, caută exact astfel de femei.

6. Flirtezi cu toți. Poate că ai un astfel de stil de comunicare, însă acest lucru arată că nu-ți alegi cunoștințele și ești dispusă pentru ceva mai mult.

7. Inteligența scăzută. Dacă te prezinți ca o prostuță sau ești cu adevărat (scuze), bărbatul poate decide că te poate minți ușor pentru a te folosi. Mintea ta – este apărarea ta.

8. Ești de acord cu orice. Întotdeauna ar trebui să vorbești când nu-ți place ceva, când nu te simți confortabil. Dacă te adaptezi mereu după bărbat, spui ”da” la orice, vei fi manipulată cu ușurință.

9. Ești disperată. Bărbații simt disperarea și pot profita de asta spunându-ți tot ce vrei să auzi.

10. Ești prea „sensibilă”. În sensul, că îți permiți să atingi bărbatul, iar el percepe acest lucru ca o chemare. Îi arăți că un astfel de contact îți place, ceea ce înseamnă că poate exista ceva mai mult între voi.