3 zodii pe care nu le vei putea minți. Ele posedă o intuiție supraomenească.

Uneori întâlnești oameni care te citesc dintr-o privire. Ei știu exact ce gândești despre ei și cum vei acționa într-o situație sau alta. Nu, nu sunt oaspeți de pe altă planetă (deși cine știe), nu posedă puteri magice. Doar că natura i-a înzestrat cu abilitatea de a vedea minciuna de la distanță.

Scorpionul

Scorpionul este un psiholog viclean și perspicace, care nu numai că îi manipulează abil pe cei din jurul său, dar, de asemenea urăște minciuna în orice formă. Dacă omul îl va înșela, el se va răzbuna și o va face crud și fără milă. El înțelege perfect cine, când și în ce moment îl minte și nu va permite nimănui să o facă. El analizează, îți urmărește limbajul corpului, starea emoțională și trage concluzii pe baza acestor lucruri.

Gemenii

S-ar părea că sunt ușor de înșelat – întrucât creează impresia unor oameni frivoli care vorbesc atât de mult, încât ei înșiși par să uite esența conversației. Nu vă faceți griji, au o memorie excelentă și disting perfect nu numai cine și ce le spune, ci și cât de mult acest lucru corespunde adevărului. Foarte atenți, Gemenii sunt capabili să te descopere instantaneu, făcând asta în momentul în care te aștepți cel mai puțin. Cei care cunosc Gemenii, sunt uneori surprinși de profunzimea inteligenței și a memoriei lor excelente.

Fecioara

Acest semn zodiacal, de multe ori creează impresia că are în minte un computer, care îi permite să găsească o soluție chiar și pentru cea mai dificilă și confuză situație. Mai mult decât atât, acest computer pare să aibă un detector de minciuni. Fecioara construiește imediat un lanț logic al faptelor pe care i le furnizezi, creându-și o imagine detaliată a poveștii tale. Dacă cel puțin ceva din ea nu se potrivește, Fecioara va determina faptele adevărate și false și va înțelege unde ai mințit. Scopul minciunilor tale, apropo, nu va rămâne pentru ea un secret, pentru că nu este doar un bun analist, ci și un bun psiholog.