Fapte interesante pe care le poți afla despre om după liniile palmelor.

Lipește-ți palmele pentru a vedea dacă cele două linii sunt la același nivel.

Oamenii, care au liniile din palme la același nivel sunt cei mai stabili. Ei iubesc din toată inima și vor face totul pentru a te vedea fericit(ă). Astfel de parteneri nu te vor lăsa niciodată singur(ă) în momentele grele. Ei își tratează relația foarte serios. Sunt sensibili, iar opiniile și viziunile altora sunt importante pentru ei.

Îndoaie palmele pentru a vedea dacă linia din stânga este mai jos.

Oamenii la care linia stângă este mai jos, de obicei se îndrăgostesc de parteneri mai mari decât ei, pentru că aceștia și-au trăit viața și pot servi drept un model demn de urmat. Sunt cei mai romantici și iubitori parteneri și nu te vor face niciodată să simți că sunteți diferiți. Sunt considerați cei mai independenți oameni și vor sacrifica totul pentru ca tu să te simți fericit(ă) și în siguranță.

Îndoaie palmele pentru a vedea dacă linia din stânga este mai sus.

Oamenii care au linia stângă mai sus – sunt destul de aventuroși și nimic nu îi poate reține. Ei sunt cei care se îndrăgostesc rareori, dar de obicei, de oameni mai tineri decât ei. Aceștia au întotdeauna o dorință puternică de a face ceva nou și de a atinge acele obiective pe care unii oameni cred că nu pot fi atinse niciodată. Rareori par serioși într-o relație, dar când iubesc pe cineva, este un sentiment foarte puternic.