9 semne că Universul încearcă să-ți aducă omul potrivit în viața ta.

Când întâlniți în mod constant oameni care nu ți se potrivesc, în cele din urmă devii sceptică. Nu mai crezi că îți poți întâlni sufletul pereche. Ești gata să cedezi și să fii cu oricine, doar să nu fii singură. Poate că nu știi, dar Universul lucrează activ pentru a te uni cu Soarta ta. Iar dacă observi aceste semne, el este deja aproape:

1. Nu-ți este teamă să fii tu însăți.

Dacă ai ajuns într-o etapă a vieții când te accepți complet – acesta este un indicator că ești gata să atragi bărbatul potrivit. Te iubești, ai învățat să fii tu însăți, să nu-ți pierzi timpul cu oamenii greșiți. E timpul potrivit să-l întâlnești pe El.

2. Te intersectezi constant cu aceeași persoană.

Poate în același loc, poate la întâlniri cu prietenii și la muncă. Poate că Universul încearcă să-ți spună în ce direcție trebuie să te miști pentru a-ți întâlni iubirea. Și nu neapărat trebuie să fie o persoană nouă, poate fi cineva din trecut, care acum a început să apară tot mai des în prezentul tău. Trebuie doar să observi.

3. Observi o mulțime de coincidențe întâmplătoare.

Acele lucruri mici, cărora nu le-ai acordat atenție pot fi un semn. Poate ai început să observi mai des cupluri de îndrăgostiți sau să auzi povești despre oamenii care și-au găsit dragostea.

4. Toate visele tale sunt despre aceeași persoană.

Poți crede că acest lucru nu înseamnă nimic, dar dacă în visele tale apare constant același om, atunci subconștientul indică spre el. Este posibil să nu înțelegi acest lucru, dar acordă atenție la ceea ce-ți spune vocea interioară.

5. Nu vrei să-ți mai pierzi timpul în zadar pentru relații.

Dacă încă mai petreci timpul cu oamenii greșiți, omul potrivit nu va apărea. Când ești gata să lași totul în favoarea a ceva real, ceva în interiorul tău se va schimba. Nu vei mai accepta relațiile proaste și partenerii răi pe care i-ai suportat înainte. Universul va observa acest lucru, acum că ești gata să te deschizi energiei potrivite.

6. Intuiția îți spune că toate relațiile anterioare nu erau destinate să se dezvolte. 

Nu mai ești fata naivă care ai fost. Poți vedea clar unde nu ți se potriveau foștii parteneri, cât de mult te-ai maturizat după relația respectivă. Motivul pentru care nu ai rămas cu acei oameni este că Universul te-a protejat pentru bărbatul Unic. Imediat ce îți dai seama că foștii te-au pregătit pentru persoana potrivită, el în curând va apărea în viața ta.

7. În sfârșit știi exact ce ai nevoie.

Acest lucru înseamnă că ești pregătită pentru ceva cu adevărat serios. Vizualizează-ți partenerul – acest lucru îi va oferi Universului un semnal că este timpul să-l materializeze.

8. Nu te mai îndoiești că vei întâlni bărbatul potrivit.

Nu mai cauți cu disperare acest om, ci crezi că va veni. Iar asta se întâmplă pentru că deja se întâmplă! Dacă vrei dragoste, o vei găsi, dacă ești pregătită.

9. Știi că totul va fi bine, chiar dacă rămâi singură.

Deși ești sigură că îți vei întâlni bărbatul, știi de asemenea că, dacă acest lucru nu se întâmplă, totul va fi bine. Iar asta înseamnă că persoana potrivită este deja în drum spre tine.