7 fapte curioase pe care bărbații nu le cunosc despre femei.

Chiar dacă bărbatului i se pare că și-a studiat soția, că îi cunoaște cele mai mici slăbiciuni și poate prezice starea ei de spirit, există câteva lucruri despre care nu-și dă seama. Se întâmplă ca femeile ascund asta și nu doresc ca soții să le vadă slăbiciunile. Iar uneori nici ele nu prea înțeleg particularitățile psihicului lor. Vom vorbi despre 7 detalii ale comportamentului feminin pentru a ajuta băieții și fetele să se înțeleagă reciproc mai bine.

1. Femeia își recunoaște bărbatul după miros

S*xologii din America au descoperit că femeia cu ajutorul mirosului poate simți feromonii masculini chiar și în mulțime. Ea poate afla despre prezența bărbatului într-un magazin de produse cosmetice, unde mai multe fete au testat recent parfumuri, iar în aer plutește un amestec de arome.

Mirosul îi va spune și despre imunitatea tipului. Pentru asta are nevoie de doar trei secunde. Și oamenii de știință columbieni au descoperit că mirosul soțului calmează femeia, de aceea, în lipsa bărbatului, multe femei dorm cu cămașa sau tricoul lui.

2. Femeia așteaptă ca iubitul ei să se întoarcă…

Deși ea însăși l-a alungat, după ce a jignit-o din întâmplare. Când femeia spune categoric „pleacă”, nu întotdeauna înseamnă „pleacă și nu te mai întoarce”.

Dacă înainte de asta bărbatul a curtat-o multă vreme, dar ea s-a prefăcut că nu-i pasă, atunci el nu trebuie să-și piardă speranța. Pur și simplu, femeia încă nu a decis care zi va fi cea mai importantă din viața lor. Și după o ceartă, ea îl va aștepta să se întoarcă.

3. Memoria feminină este mai bună decât cea masculină

Da, femeile într-adevăr au un motiv să râdă de soții lor, pentru că ele își amintesc mai bine sarcinile viitoare și nu uită să-și realizeze planurile stabilite.

4. Este afectuoasă din motive inexplicabile.

Și acest lucru este legat nu doar de schimbările de dispoziție nemotivată, care sunt imposibil de înțeles. Cert este că la mijlocul ciclului menstrual când apare ovulația, maturizarea ovulei provoacă eliberarea hormonilor în sânge, determinând comportamentul femeii care devine deosebit de afectuoasă și dorită.

5. Femeia își apreciază independența

Se crede că bărbații își prețuiesc libertatea și cel mai mult se tem să nu fie prinși în lanțurile căsătoriei. De fapt, femeile de asemenea își apreciază poziția independentă. Adesea, femeia se bucură în secret când partenerul o părăsește; atunci ea poate fi singură și se poate relaxa.

6. Femeile adesea se tem și simt depresie. 

Acest lucru este inexplicabil, dar femeile sunt interesate nu numai de zvonuri, ci și de poveștile de groază. Iar apoi trăiesc cu teama constantă că li se va întâmpla ceva similar. Acest lucru se datorează dorinței de a se proteja de influența negativă a societății și a mediului în care trăiesc. Femeile cred că trebuie să fie pregătite pentru orice și, prin urmare, simt stres.

7. Femeia știe întotdeauna când este mințită.

Ea determină asta cu intuiția ei subtilă. Nu este doar un sentiment inexplicabil și de neînțeles; este un complex, constând din experiența de viață și capacitatea de a simți starea de spirit a altei persoane. Așa că nu înșela o femeie, dacă nu există o necesitate vitală.