”Viața fără bărbat – este mai ușoară și mai economică.”

Lipsa unui partener sau a unui soț – este o economie imensă a resurselor emoționale! Nu este nevoie să alergi de la muncă pentru a găti, a spăla, a curăța. Foarte puține femei căsătorite arată îngrijite, restul 99% – arată ca niște cai obosiți, cărora nu le rămâne timp nici pentru a se odihni, nici pentru a se îngriji.

Căsătoria sau conviețuirea este mai profitabilă pentru bărbați, pentru că sarcinile casnice sunt responsabilitatea soției, care pe lângă asta mai are timp să meargă la lucru și să aibă grijă de copii. Dacă femeia are locuința sa și se poate întreține, iar copiii sunt deja adulți – pentru ea este mult mai avantajos să trăiască singură, în toate privințele.  

Probabil cineva va spune: ”E plictisitor să trăiești singură..”. Se poate plictisi doar femeia care crede că toată activitatea trebuie direcționată spre soț.

În anumite situații, este mai ușor și mai avantajos să fii singură. În special  după ce ai scăpat de o persoană inutilă și “grea”. Când ești iubită și apreciată, atunci și viața în comun devine o plăcere. Însă, cu siguranță merită să vă odihniți unul de celălalt.

Deja aud obiecțiile: “Cuiva îi este mai ușor, cuiva mai dificil. Ori poate poți repara singură mașina, robinetul, computerul, mașina de spălat, poți face singură reparații? Desigur, poți angaja și plăti oameni special instruiți, însă trebuie să câștigi pentru toate astea!” – dar să înduri disconfortul zilnic și să-ți pierzi timpul doar de teama că se va defecta computerul și nu-l poți repara? Cumva marja din toate acestea este negativă.

Singurul lucru de care mă tem este că nu-mi voi vedea nepoții. Fiica mea va spune: “Mamă, de ce să trăiesc cu un bărbat? Am apartamentul meu, mașina mea, îmi permit să călătoresc… De ce să fiu cu cineva, să mă adaptez după el? Pentru s*x? Nu e o problemă – a venit, a plecat, la revedere”. (Femeia are nevoie de bărbat și de s*x. Chiar dacă va fi doar în week-end și cu un străin mascat!)

Cu siguranță singură este mai confortabil … uneori chiar plăcut.. dar … poți fi fericită doar în cuplu, astfel am fost creați inițial.