Felul în care strângi tubul pastei de dinți poate spune lucruri interesante despre tine.

Psihologii spun că 40% din acțiunile noastre – nu sunt decizii conștiente, ci obiceiuri. Ceea ce considerăm că sunt acțiuni minore, de fapt, reprezintă rutina noastră zilnică, de aceea ele pot descrie personalitatea și starea noastră mentală actuală.

Iată care sunt caracteristicile tale după felul în care strângi tubul pastei de dinți. Găsește-te în lista de mai jos pentru a te cunoaște mai bine.

1. Îl păstrezi întreg. 

Îți place să fii singur, ești un visător și un artist. Uneori se pare că trăiești într-o lume care există doar în mintea ta. Ești sensibil, blând, calm, atent și tolerant. În același timp, poți fi foarte simplu și generos. Ai mereu multe gânduri și idei și ești gata să le împărtășești altora.

2. Storci tubul la mijloc.

Ești o persoană realistă și activă și, de obicei, te grăbești. Nu ești cel mai atent și cel mai organizat om, dar dacă te confrunți cu o problemă ești capabil să o rezolvi cu succes. Ești foarte sociabil, ai mulți prieteni, îți place să fii în public. Știi cum să-ți echilibrezi viața și ești o persoană stabilă din punct de vedere emoțional.

3. Storci tubul din partea de sus.

Ești foarte încăpățânat și poți face orice pentru a obține ceea ce dorești și pentru a-ți atinge obiectivele. Ești predispus la pesimism și nu ai încredere în oameni, ești obișnuit să te bazezi doar pe tine. Ești destul de egoist și te iubești, ceea ce este foarte bine, dar pană în momentul în care devii egoist și folosești oamenii în scopurile tale.

4. Strângi sau rotești tubul din spate în față.

Ești o persoană foarte economică și ordonată. Chiar dacă te preocupi de viața ta, de asemenea îți faci griji și pentru oamenii din jurul tău. Ești un perfecționist și nu-ți place să cheltui nimic, de aceea profiți din plin de toate resursele. Te-ai obișnuit să muncești din greu, îți faci foarte bine treaba, ceea ce înseamnă că alți oameni se pot baza pe tine. Casa ta este întotdeauna curată, iar viața ta este foarte organizată.

5. Îl strângi din orice loc.

Ai abilitatea de a vedea lumea într-o lumină diferită decât majoritatea. Ești o fire artistică și creativă. Poți găsi frumusețea peste tot. S-ar putea să nu fii punctual și atent tot timpul, să-ți planifici și să îndeplinești sarcinile, dar ești foarte optimist și imparțial. Cu toate acestea, este posibil să fii supus unor schimbări frecvente de dispoziție.