O femeie puternică și independentă nu-și cere scuze pentru aceste 7 lucruri.

Dragă femeie puternică, independentă: nu-ți cere scuze…

Pentru faptul că te iubești

Nu, nu ești mândră. Nu, nu ești arogantă. Nu ești egoistă. Meriți cea mai bună iubire, dar trebuie să începi cu tine. Nimeni nu știe prin ce ai trecut. Oferă-ți dragostea pe care o meriți și nu-ți cere scuze pentru asta.

Pentru că ești prea puternică.

Ei nu știu profunzimea puterii tale, draga mea. Ei nu știu că ai trecut oceanele și ai întors munții pentru a fi acolo unde ești acum. Dar noi știm prin ce ai trecut și crede-mă că ai de ce să fii mândră.

Pentru faptul că nu ești așa cum te văd ei.

Nu trebuie să te încadrezi în stereotipurile cuiva. Ei încearcă să te limiteze, pentru că nu știu în alt mod cum să facă față energiei tale, iar asta nu este vina ta.

Pentru că îți urmezi visurile, fără a le sacrifica de dragul lor.

Dacă ești suficient de puternică pentru a obține ceea ce dorești, înseamnă că și ceilalți pot face asta. Nu fi cu cei care cred că visurile tale sunt un obstacol sau o povară.

Pentru că ești prea zgomotoasă

Niciodată nu vei fi prea zgomotoasă dacă îți vei apăra opinia. Nu ești prea zgomotoasă, doar că ei nu vor să te audă.

Pentru că ești nevoită să-ți spui că ai obosit. 

Nu trebuie să-ți fie rușine de momentele de slăbiciune. Partenerul tău ar trebui să fie alături de tine în orice moment, nu doar atunci când totul este bine.

Pentru că ești încrezătoare. 

Cu toții ne pierdem uneori echilibrul. Și avem nevoie de ajutor să ne ridicăm. Este normal să nu fii întotdeauna încrezătoare. Respiră și conștientizează că nu trebuie să fii așa.