Așteaptă bărbatul pe care nu trebuie să-l impresionezi.

Atunci când îți place un bărbat, te pregătești cu atenție pentru întâlnire: stai ore întregi în fața oglinzii, încerci ținute speciale, îți faci un machiaj special. Înainte de a publica o fotografie, faci o sută de selfie, în speranța că îți va scrie un compliment. Porți haine atrăgătoare pentru el. Acest lucru este normal. Fiecare face acest lucru atunci când inima îi bate mai repede.

Însă acel bărbat va fi impresionat de lucruri pe care nu le faci. El va fi impresionat de aspectul tău adevărat, “neprelucrat”.

Îți va iubi trupul, chiar dacă nu ești sigură de unele detalii. Va iubi modul în care arăți cu ochelari, chiar dacă porți lentile de contact tot timpul. Va iubi modul în care pronunți anumite cuvinte, chiar dacă nu ai înțeles niciodată că le-ai spus greșit.

Îți va iubi expresia feței în momentul în care ești supărată, emoționată și atunci când vrei să-l săruți. Va iubi în tine lucrurile pe care nimeni nu le-a menționat înainte.

Când găsești un astfel de bărbat, nu trebuie să muncești din greu să-l impresionezi. Nu trebuie să acționezi de parcă știi totul despre echipa lui de fotbal preferată sau marca de adidași, când de fapt, nu știi nimic despre asta.

Nu vei alege cu atenție cuvintele într-o conversație. Te vei simți absolut confortabil, deoarece el crede că ești drăguță, chiar dacă ai fost neatentă.

Așteaptă bărbatul care va râde de glumele tale stupide, chiar dacă nimeni nu le consideră amuzante. Bărbatul care te va iubi cu păr umed și fără machiaj. Bărbatul care crede că ești incredibil de frumoasă.

Așteaptă bărbatul care îți va aduce un surplus de încredere. Cel care îți amintește ceea ce meriți.

Așteaptă bărbatul care te va dezvăța să te prefaci. Bărbatul care va face astfel încât să-ți simți valoarea de a fi tu. Nu trebuie să te gândești că tu, cea adevărată, nu ești destul de bună. Nu trebuie să te îndoiești că nu ești vrednică de iubire. Nu trebuie să-ți faci griji că va pleca de îndată ce va vedea adevărul.

Așteptă bărbatul care va iubi o femeie adevărată – acea imagine pe care ai considerat-o întotdeauna neatractivă. Așteaptă-l pe cel care te face să te simți perfectă fără să te prefaci.